Bli personlig trener

Ønsker du å bli personlig trener? Active Educations utdanner de beste trenerne og ernæringsrådgiverne til den europeiske fitnessbransjen.

Våre ansatte er blant de beste innen sine fagfelt, og høy utdanningskvalitet, aktiv, engasjert og banebrytende undervisning er vårt varemerke. Med et av markedets mest omfattende sertifiseringsprogrammer, er vi et naturlig valg for ambisiøse studenter som vil bli personlig trener og samtidig er opptatt av kvalitet og kompetanse. Vi gjør veien kort fra klasserom til karriere. 

Trenger du å kombinere utdanning med jobb, familie eller andre ting? Ikke noe problem, hos oss er du som student i sentrum. Klasserom og tavle hører fortiden til. Hos oss får du nytenkende og moderne læringsmetodikk av de beste innen sine fagfelt. 

Våre studier for å bli personlig trener gir naturligvis rett til stipend og lån fra Lånekassen. Som student med Active Education får du både internasjonale sertifiseringer av høy klasse og studiepoeng du kan bruke videre i en bachelorgrad.

Årsstudium PT

Active Education var den første skolen i Norge med årsstudium personlig trening. Årsstudium PT er en komplett utdanning for deg som ønsker en bred og sammensatt kompetanse innen fysisk trening, ernæring og psykologi/coaching. Vær trygg på at du velger riktig når du studerer årsstudium PT med oss.  

PT1: Personlig trener basis

Din karrierevei starter her! PT1: Personlig trener basis. Gjør som flere tusen studenter har gjort før deg; start din karriere i treningsbransjen her. 

PT2: Kosthold og coaching

PT2: Kosthold og coaching er vår aller mest populære videreutdanning, med en unik kombinasjon av ernæring, motivasjonspsykologi, mental trening og coaching. Dette studiet innen ernæring og psykologi har blitt til i tett dialog med treningsbransjen, og sikrer deg en helt ny fagkompetanse som er svært ettertraktet. Studiet består av to emner som hver er på 15 studiepoeng, der første emne omhandler ernæring og kostveiledning, mens det andre emnet fokuserer på psykologi, mental trening, coaching og kommunikasjon. 

Kontakt oss

Vil du bli personlig trener? Kontakt oss! Vårt hovedkontor er lokalisert i Oslo, og adressen er Enebakkveien 133, 0680 Oslo. Ring oss gjerne på 4030 2222. Vår telefontid er mandag til fredag mellom 10.00 og 13.00.