Våre sertifiseringer

Active Education tilbyr omfattende og spesialiserte sertifiseringsordninger for deg som ønsker å arbeide profesjonelt med trening. Ved siden av å tilby anerkjente egne sertifiseringer, er mange av kompetansenivåene utviklet og akkreditert i samarbeid med norske og utenlandske institusjoner. Hvert av våre studier og kurs revideres og oppdateres kontinuerlig iht. treningsbransjens behov for kompetanse, og er spesielt utviklet for deg som ønsker å jobbe med ernæringsrådgivning og trening mot individuelle eller grupper. 

Om sertifiseringene

Sertifiseringene er på ulike nivåer, der nivå 1 er studier på 30 studiepoeng som går over ett semester og nivå 2 er årsstudier på 60 studiepoeng. I tillegg tilbyr vi frittstående sertifiseringer og spesialistutdanninger med kortere varighet, og disse kan velges fritt i forhold til hva du ønsker å spesialisere deg i. Alle sertifiseringer utstedes på engelsk i tråd med internasjonale retningslinjer. 

CERTIFIED ADVANCED HEALTH AND FITNESS COACH (AE-AHFC)

Vår internasjonale sertifisering som Advanced Health and Fitness Coach er en sertifisering på høyere nivå som kun oppnås av våre studenter som gjennomfører komplett Årsstudium Fitness. Med denne sertifiseringen besitter du en ettertraktet og sammensatt kompetanse bestående av trenings- og ernæringsutdannelse, og du står sterkt i et jobbmarked der denne kompetansen er stadig mer etterspurt.

AE-AHFC er en tilleggssertifisering som kun oppnås ved å gjennomføre Årsstudium Fitness.

CERTIFIED EXERCISE FOR HEALTH COACH (AE-CEHC. EHFA LEVEL 5 [PENDING])

Sertifiseringen som Exercise for Health Coach er en sertifisering på høyere nivå som kun oppnås av våre studenter som gjennomfører komplett Årsstudium Personlig Trening. Sertifiseringen samler kompetanse i PT-studiet med Rehab trener-studiet, og gjør at du som uteksaminert student oppnår en unik kompetanse innen helsegevinstene ved trening.

AE-CEHC er en tilleggssertifisering som kun oppnås ved å ta Årsstudium PT. Se mer info på studiets side.

CERTIFIED SUSPENSION TRAINING COACH (AE-CSTC)

Sertifiseringen som Suspension Training Coach er utviklet i samarbeid med to av norges ledende utviklere av slyngetrening; fysioterapeutene Lennart Krohn-Hansen og Anders Berget. Sammen har vi utviklet et unikt kurs som går over 3 dager, der fokus er på en grundig teoretisk kunskapsbase kombinert med omfattende praktisk erfaring. I motsetning til andre slyngetreningskurs som kun jobber med «sitt konsept», tar vi for oss et bredt utvalg slynger og redskaper fra mange produsenter for å gi deg som kursdeltaker best mulig kompetanse.

Certified Core Training Specialist hos Active Education

CERTIFIED CORE TRAINING SPECIALIST (AE-CCTS)

Sertifiseringen som Core Training Specialist er del av kurset «Avansert buk- og ryggtrening», og har fokus på stabilitet, koordinasjon og styrke i muskelapparatet som beskytter ryggsøylen. Kompetanse innen avansert trening for kjernemuskulaturen er ettertraktet for personer som trenger oppfølging knyttet til skadeforebygging, prestasjonsøkning og rehabilitering.

CERTIFIED CONDITIONING COACH (AE-CCC)

Sertifiseringen som Certified Conditioning Coach er en spesialuviklet utdannelse for deg som jobber profesjonelt med trening der behovet for kunnskap om utholdenhetstrening og spesifikk løpetrening er nødvendig. Sertifiseringen består av tre kursmoduler: Avansert utholdenhetstrening, Need for speed (sprintkurs) og løpekurs (distanse). Hver kursmodul består av teoretisk og praktisk undervisning, der fokus er på oppdatert forskning innen utholdenhetstrening og drilløvelser, teknikktrening og treningssystemer.

Certified Strenght Coach hos Active Education

CERTIFIED STRENGHT COACH (AE-CSC)

Sertifiseringen som Strength Coach er spesialutviklet for deg som brenner for styrketrening. Denne utdannelsen består av totalt tre ulike kursmoduler: baseløft (styrkeløft), olympiske løft (vektløfting) og avansert styrketrening. Alle tre moduler har en kombinasjon av teori og praktisk undervisning, der fokus er på oppdatert forskning innen styrketrening og teknisk utførelse av løft med individuell coaching på hver deltaker.

CERTIFIED CROSS TRAINING COACH (AE-CCTC)

Sertifiseringen som Crosss Training Coach er del av vårt nye kurs innen cross training, der vi på akdemisk og praktisk vis tar for oss intervallbasert styrke- og utholdenhetstrening på en banebrytende måte. Kurset består av grundig forskningsbasert teori, og omfattende praktisk trening med et stort utvalg øvelser og type økter. Sertifiseringen er særlig attraktiv for deg som jobber profesjonelt med trening; enten som PT i treningsbransjen eller i organisert idrett. .

CERTIFIED MENTAL TRAINING COACH (AE-CMTC)

Sertifiseringen som Mental Training Coach er en av våre mest etterspurte, og tar for seg tilnærming til prestasjon på en ny og sammensatt måte. Sertifiseringen er del av vår mental trener-studie, og består av fem moduler som går fra psykologiske teorier, via coaching og kommunikasjon, til mentale treningsstrategier i praksis.

Certified Performance Coach hos Active Education

CERTIFIED PERFORMANCE COACH (AE-CSC)

Sertifiseringen som Performance Coach er helt ny i Norge, og kombinerer vår lange erfaring og kunnskap om utvikling av prestasjon for toppidrettsutøvere med fysisk ferdighetsutvikling for ambisiøse treningssenterkunder. 

For å oppnå kvalifikasjon som Performance Coach må alle obligatoriske krav og vurderingskriterier i studiet Elite trener være bestått. Opptak til Elite trenerstudiet vurderes individuelt for hver enkelt søker, for å kvalitetssikre at deltakernes nivå holder korrekt standard. 

Mer informasjon om innholdet i Elite trenerstudiet og kompetansen som Performance Coach kan du se på studiets side.