Active Education har som mål å være en av Europas ledende skoler innen utdanning av kompetansepersoner til treningsbransjen. Vår filosofi er ikke å ha flest mulig utdannelser, men å ha fokus på noen få studier som skal holde topp kvalitet og kontinuerlig utvikles og tilpasses morgendagens behov. Vår visjon er å gjennom disse utdanningene gjøre at mennesker tilegner seg oppdatert kunnskap om hvordan ivareta og utvikle helse og prestasjon for å bedre egen og andres livskvalitet. 

Gjennom vårt samlede tilbud av studier og kompetansekurs er Active Education en viktig leverandør av kompetansepersonell til den stadig voksende treningsbransjen, og våre utdannelser utvikles i nært samarbeid med de største treningssenterkjedene. 

Vi skal være førstevalget for dyktige og motiverte studenter som er opptatt av høy studiekvalitet og å oppnå en så god kompetanse som mulig. 

 

Vår læringsmodell

I Active Education er vi opptatt av å tilby mer enn «vanlig» undervisning. Tradisjonell klasseromsundervisning, kjedelig formidlingspedagogikk og passive læringsformer er utdatert, og vi er legger derfor mye tid og energi i arbeidet med å skape en aktiv studiehverdag med stor variasjon og interaksjon mellom studenter og forelesere. 

Vår læringsmodell baserer seg på noen sentrale pedagogiske virkemidler: 

  1. Egenutviklet litteratur spesielt tilpasset hvert enkelt studie, og som komplementerer akademisk forankret forskningsartikler og fagbøker. 
  2. Elektronisk læringsplattform der alt fagstoff er tilgjengelig 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg (så lenge du har tilgang til internett). 
  3. Videoer av forelesninger og praktiske øvelser. Blir du sliten av å sitte i timesvis i et klasserom og høre på en foreleser? Ikke noe problem, som student med oss har du tilgang til alle forelesninger som videoleksjoner som du kan se så mange ganger du vil - når det passer deg.
  4. Fysiske undervisningssamlinger der våre dyktige forelesere, instruktører, trenere og coacher gjennom praktiske økter omsetter teorien du har lært til praksis.  
  5. Egenpraksis der du skal omsette kunnskaper og ferdigheter du har tilegnet deg gjennom studiet i trener- og veiledrrollen. 

Gjennom hele studietiden følges du opp av våre studiekoordinatorer og forelesere, du deltar i diskusjoner og løser faglige oppgaver både fysisk og på læringsportalen, og du veiledes gjennom tilbakemeldnger fra våre dyktige fagpersoner. 

 

Våre ansatte

Active Education rekrutterer kontinuerlig dyktige fagpersoner fra alle relevante fagmiljø. Som student med oss er du sikret å alltid møte motiverte og faglig høyt kompetente forelesere og instruktører som gjør sitt ytterste for at du skal få så god undervisning som overhodet mulig. 

Vi er opptatt av akademisk forankring og forskningsbasert kunnskap. Våre forelesere rekrutteres derfor fra høyskoler og universiteter, men også fra kompetanseinstitusjoner som Olympiatoppen og blant profesjoner som medisin, fysioterapi, kiropraktorikk, osteopati, psykologi, ernæring, etc. I tillegg har vi et fantastisk team av praktiske instruktører, personlige trenere og coacher som med sin lange erfaring fra idrett, fitness og PT har ansvar for de praktiske øktene.

 

Besøksadresse

Vårt hovedkontor er lokalisert i Oslo, og adressen er Enebakkveien 133, 0680 Oslo. 

 

Postadresse: 

Vår postadresse er: Active Education, Enebakkveien 133, 0680 Oslo. 

 

Telefon

Ring oss gjerne på 4030 2222. Vår telefontid er mandag til fredag mellom 10.00 og 13.00.

 

Ta kontakt!

Postadresse

Postadresse

Snakk med oss

Følg oss på: