Våre ansatte

Active Education er kjent for sine dyktige forelesere og høye faglige kvalitet, og har noen av landets fremste fagpersoner, utøvere og trenere som forelesere og instruktører. Her finner du oversikt over noen av våre ansatte som du møter i din studiehverdag hos oss (listet i tilfeldig rekkefølge).

Hallvar Waage

Mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole. Bakgrunn fra Olympiatoppen, og har bred undervisningserfaring med spesialkompetanse innen treningslære, anatomi, fysiologi og et stort utvalg praktiske treningsformer.  

Even Søberg

Mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole. Bred undervisningsrefaring med spesialkompetanse innen bevegelseslære, biomekanikk og pedagogikk.

Fredrik Lauritzen

Mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og Doktorgrad fra Universitetet i Oslo. Omfattende erfaring som PT og foreleser, med spesialkompetanse innen anatomi, biomekanikk, fysiologi, treningslære og et bredt utvalg praktiske treningsformer.

Kathrine Grønstein

Mastergrad i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Omfattende erfaring fra treningsbransjen, med spesialkompetanse innen formidling, kommunikasjon, veiledning og PT-rollen. 


Stian Larsen

Utdannet fysioterapeut med lang fartstid som PT. Bred undervisningserfaring, med spesialkompetanse innen anatomi, biomekanikk og bevegelseslære.

Mia Idén Hellesen

Mastergrad i folkehelsevitenskap fra Universitetet i Agder. Crossfit-utøver og PT, med spesialkompetanse innen folkehelse, kombinasjonen styrke/utholdenhetstrening, crossfit og funksjonell trening.

Ole Midtbø

Mastergrad i Exercise Physiology fra Florida Atlantic University. Omfattende undervisningserfaring og lang fartstid som trener og PT, med spesialkompetanse innen fysiologi, anatomi, fysisk aktivitet og helse, samt et bredt utvalg av praktiske treningsformer spesielt relevant for PT-rollen.

Kari Leer Backe-Hansen

Mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole. Aktiv Kettlebell-utøver, erfaren PT og foreleser, med spesialkompetanse innen styrketrening, kettlebell, treningslære og PT-rollen.

Mads Hansen

Mastergrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Bred praksiserfaring som PT og som ansatt i Olympiaparken Håkonshall, med spesialkompetanse innen fysiologi, kraft- og styrketrening og idrettsspesifikk trening.  

Ingrid Kristiansen

En av verdens beste langdistanseløpere gjennom tidene. EM og VM-gull på 10 000 m. og var i mange år verdensrekordholder på maraton med tiden 2.21.06. Ingrid har naturligvis sin spesialkompetanse innen løping, løpsteknikk, intensitetsstyring og utholdenhetstrening generelt.  

Bjørnar F. Nesse

Bachelograd i Fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Lang og bred erfaring som PT og foreleser, med spesialkompetanse innen styrketrening, alternativ trening og PT-rollen.

Christina Strøm Fjære

Verdensmester i fitness, erfaren PT og med utdanning innen Osteopati. Har sin spesialkompetanse innen styrketrening og PT-rollen, og ettertraktet erfaringsbasert kompetanse for de som er nyskjerrig på fitnessmiljøet internasjonalt.


 

Trond Håkon Tingulstad

Utdannet kiropraktor, med lang fartstid som foreleser og kursholder. Spesialkompetanse innen anatomi, muskel- og skjelettskader, samt forebygging og rehabilitering etter sykdom og skader.

Johannes Thomassen

Utdannet fysioterapeut, med lang fartstid som foreleser og kursholder. Spesialkompetanse innen bevegelseslære, biomekanikk og anatomi.

Simon Hammonds

Engelskmann med lang fartstid som trener for internasjonale idrettstutøvere på høyt nivå. Jobber i dag som PT i Oslo og holder kurs og foredrag. Er en svært kunnskapsrik og populær foreleser for Active Education.

Ola Furseth

Mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole. Bakgrunn fra Olympiatoppen, og har bred undervisningserfaring med spesialkompetanse innen treningslære, kraft- og styrkeidrett samt prestasjonspsykologi og mental trening.

Vegard Aaring

Mastergrad i idrettsvitenskap fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. Bred undervisnngserfaring, med spesialkompetanse innen treningslære, fysiologi, bevegelseslære og pedagogikk.

Jeanette Sleveland

Sertifisert Coach og NLP trainer. Omfattende erfaring som foredragsholder og en populær foreleser innen emnene kommunikasjon, coaching og veiledning.

Quincy Douglas

En av Norges mest kjente friidrettsutøvere, med flere Norgesmesterskap på 400 m. Bred erfaring som PT og trener, og har sin spesialkompetanse innen områdene hurtighet, spenst, ekslosivitet og styrketrening.

Lars Mæland

Bachelograd i Fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Bakgrunn som landslagstrener (barmark/basis) i alpint, og omfattende erfaring som PT og foreleser. Spesialkompetanse innen styrketrening, alternativ trening, løfteteknikk og PT-rollen.

Merita Emini

Har en Mastergrad i Samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Bred undervisningserfaring, med spesialkompetanse innen kostholdets betydning for god helse, ernæringsrådgivning og kostplanlegging for personer med ulike behov og målsetninger.

Jeanette Healey

Mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole. Bred undervisningserfaring og lang fartstid som PT og instruktør. Har sin spesialkompetanse innen yoga, mental trening, mindfulness og en rekke praktiske treningsformer relevant for PT-yrket. 

Stian Wilhelmsen

Tidligere kampsportutøver, erfaren PT og trener og leder for et av Norges mestselgende PT-team på Elixia Lambertseter og Elixia Lambertseter Senter. Spesialkompetanse innen kampsport for PT, styrketrening, alternativ trening, løfteteknikk, spotting og PT-rollen.

Lennart Krohn-Hansen

Lennart er utdannet fysioterapeut og har lang erfaring med behandling og trening. Han er også internasjonalt publisert forfatter, og ansvarlig for Active Educations populære slyngetrenerutdanning.

Anders Aasen Berget

Anders er utdannet fysioterapeut og har lang erfaring med behandling og trening. Han er også internasjonalt publisert forfatter, og ansvarlig for Active Educations populære slyngetrenerutdanning.

Leon Hobro

Danske Leon er en engasjert og kunnskapsrik foreleser og instruktør, med spesialisering innen idrettsmedisin og osteopati. Han har fokus på Dynamic Training og Rehab, og er en ettertraktet kursholder.  

Deg?

Er DU den neste på denne eksklusive listen av ansatte? Vi er stadig på jakt etter gode medarbeidere som brenner ekstra sterkt for trening, helse og kosthold. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Kontakt oss på dette skjemaet, så kanskje det er nettopp du som sammen med oss er med på å gjøre utdanning og kursing innenfor helse, kosthold og trening i Norge enda bedre!