Personlig Trenerstudie hos Active Education

53 170 KR. I STØTTE

Visste du at du har rett til studiestøtte på over 50 000 kroner fra Lånekassen når du velger denne utdannelsen? Det eneste du trenger er generell studiekompetanse eller realkompetanse på samme nivå. LES MER.

30 STUDIEPOENG

Det viktigste når du velger utdanning i dag er at studiet minimum er på første års bachelornivå og at du mottar studiepoeng fra en akkreditert høyskole. Husk at hos Active Education er du alltid garantert dette.

SØK OM STUDIEPLASS NÅ

Søk om studieplass allerede nå! Merk at det er løpende opptak og inntak stenger når studiet er fullt. Vi anbefaler at du søker i god tid for å være sikret plass. MELD DEG PÅ HER

Grunnutdanningen du trenger for å starte din karriere

STUDIESTART 7. AUGUST: SE DATOER OG ANTALL LEDIGE PLASSER HER!

Active Education mener du som student fortjener en bedre personlig trener utdanning, og arbeider kontinuerlig for at du skal få den mest komplette PT-kompetansen når du velger oss. Vi er stolte over å tilby deg både 30 studiepoeng og en markedsledende samling av internasjonale sertifiseringer som Fitness Instructor (EHFA level 3) og Personal trainer (EHFA level 4) i dette studiet. Vår personlig trener utdanning er tilpasset deg, slik at du kan følge vår populære nettbaserte undervisning og kombinere dette med fysiske undervisningssamlinger.

INNHOLD OG UNDERVISNING

Studiet gir deg all teoretisk og praktisk undervisning av relevans for grunnutdanningen som fitnessinstruktør og personlig trener. Emner som anatomi, fysiologi og biomekanikk danner basen for studiet, og det brede fagfeltet treningslære gir deg kunnskap og ferdigheter innen et bredt utvalg av treningsformer - både i teori og praksis. Kundebehandling, treningsplanlegging, salg, coaching, PT-rollen m.m. er også sentrale deler av studiet, og skal forberede deg best mulig på overgangen fra å være student med oss til å gå rett i jobb.

Våre forelesere er blant de ypperste innen sine fagfelt, og vår høye undervisningskvalitet er en av hovedgrunnene til studiets status og popularitet. Personlig trener er et studie på høgskolenivå som gir 30 studiepoeng (forutsetter opptakskrav), og kombinerer variert og innholdsrik undervisning med stor fleksibilitet for deg som student. Studiet varer totalt ca. 5 måneder, og du kan velge mellom å starte i august måned og være ferdig til jul (høstsemester), eller starte i januar og være ferdig i månedsskiftet mai/juni (vårsemester).

Husk at du kan følge all teori via nettet uansett hvor du befinner deg, mens du på de fysiske undervisningssamlingene må påregne intensive dager med instruksjon og trening i tidsrommet 08.00-17.00 hver av samlingsdagene. Undervisningssamlingene gjennomføres primært på hverdager, men kan også gå over helger hvis dette er avgjørende for undervisningskvaliteten.

Vil du bli personlig trener? Spørsmål angående studier? Kontakt oss i dag

KLIKK HER FOR Å SE DATOER FOR SAMLINGER OG EKSAMEN

OPPTAKSKRAV

Studiet er åpent for alle, men for å motta 30 studiepoeng og rett til støtte fra Lånekassen må du ha generell studiekompetanse eller realkompetanse før du starter hos oss. Så lenge du oppfyller dette opptakskravet kvalifiserer du til støtte fra Lånekassen.

Du kan også ta dette studiet selv om du ikke har studiekompetanse, men du vil da ikke få studiepoeng fra høgskolen i Hedmark og heller ikke rett til støtte fra Lånekassen (sertifiseringene er de samme).

PRIS OG FINANSIERING

Studieavgiften er på kr. 49 900,- og inkluderer all teoretisk og praktisk undervisning, eksaminering, sensur, utsteding av vitnemål og sertifiseringer. Administrasjonsgebyret er på 2 500,-

Studiet kvalifiserer til ordinær utdanningsstøtte for studier i Norge. Det tilgjengelige støttebeløpet er i dag på maksimalt kr 53 170,- per semester (reell støtte kan være lavere). For å kvalifisere til støtte fra Lånekassen må du ha generell studiekompetanse eller realkompetanse før du starter hos oss.

SØKNADSFRIST

Active Education praktiserer løpende opptak, og tar opp studenter så lenge det er ledige plasser. Noen av utdanningene fylles opp lang tid i forveien, så det lønner seg å søke i god tid  for å være sikret plass. Er det fullt på kurset/studiet du søker på, vil du få tilbud om å stå på venteliste. 

Du kan når som helst melde deg på våre studier og kurs her på våre nettsider, og du trenger ikke søke hos samordna opptak for å bli student hos oss. Se vår studiekalender og påmeldingsside for mer informasjon.

Ta kontakt!

Postadresse

Postadresse

Snakk med oss

Følg oss på: