Personlig Trenerstudie hos Active Education

53 170 I STØTTE

Visste du at du har rett til studiestøtte på over 50 000 kroner fra Lånekassen når du velger denne utdannelsen? Det eneste du trenger er generell studiekompetanse eller realkompetanse på samme nivå. LES MER.

30 STUDIEPOENG

Det viktigste når du velger utdanning i dag er at studiet minimum er på første års bachelornivå og at du mottar studiepoeng fra en akkreditert høyskole. Husk at hos Active Education er du garantert dette. 

SØK OM STUDIEPLASS NÅ

Neste kull med ledige studieplasser starter i januar 2017. Merk at det er løpende opptak og inntak stenger når studiet er fullt. Vi anbefaler at du søker i god tid for å være sikret plass. MELD DEG PÅ HER

NY VIDEREUTDANNING FOR DEG SOM PT

Det er med stor glede vi endelig kan lansere en helt ny videreutdanning for deg som er utdannet personlig trener. Dette studiet innen ernæring og psykologi har blitt til i tett dialog med treningsbransjen, og sikrer deg en helt ny fagkompetanse som er svært ettertraktet. Studiet består av to emner som hver er på 15 studiepoeng, der første emne omhandler ernæring og kostveiledning, mens det andre emnet fokuserer på psykologi, mental trening, coaching og kommunikasjon. 

INNHOLD OG UNDERVISNING

I vårt yrke som personlige trenere opplever vi at resultatene vi oppnår med våre kunder er avhengig av flere faktorer enn bare den fysiske treningen. Mange av våre kunder har stort forbedringspotensiale når det gjelder næringsinntak, og dårlig kosthold har ofte betydning årsaken når man opplever stagnasjon på trening eller generelt ikke når målene man har satt seg. Kombinert med - og ofte som en følge av dette - sliter også svært mange med motivasjonen knyttet til å gjøre nødvendig livsstilsendring knyttet til kosthold og fysisk aktivitet. Dette studiet er utformet for å styrke din kompetanse innen begge disse fagområdene - kostholdsveiledning og motivasjonspsykologi - og gir deg en unik kompetanse for å jobbe med kundene dine på en helhetlig måte. 

Studiet består av 3 ulike deler: 

  • Nettbaserte undervisning med videoleksjoner og interaktive oppgaver som du følger hjemmefra. 
  • To praktiske undervisningssamlinger som hver er på 4 dager i Oslo.
  • 3 ukers praksisperiode på treningssenter. 

De 30 studiepoengene dette studiet gir er del av Årsstudium PT, og gjennomføres hvert vårsemester. Studiestart er i januar måned, og du vil den første måneden av studiet følge teoriundervisningen på nett hjemmefra. I februar er det 4 dagers undervisningssamling i Oslo, før det på ny er en periode med nettbasert undervisning gjennom mars måned. I april gjennomføres andre undervisningssamling på 4 dager i Oslo, før du skal ut i 3 ukers praksis på treningssenter. Her kan du velge å gjennomføre praksis på et treningssenter du allerede er tilknyttet eller har egen avtale med, eller få tildelt praksisplass gjennom Active Educations samarbeidspartnere. Studiet avsluttes med eksamener i juni måned. 

 

OPPTAKSKRAV

Studiet er åpent for alle, men for å motta 30 studiepoeng og rett til støtte fra Lånekassen må du ha generell studiekompetanse eller realkompetanse før du starter hos oss. Så lenge du oppfyller dette opptakskravet kvalifiserer du til støtte fra Lånekassen.

Du kan også ta dette studiet selv om du ikke har studiekompetanse, men du vil da ikke få studiepoeng fra høgskolen i Hedmark og heller ikke rett til støtte fra Lånekassen (sertifiseringene er de samme).

PRIS OG FINANSIERING

Studieavgiften er på 49 900,- og inkluderer all teoretisk og praktisk undervisning, eksaminering, sensur, utsteding av vitnemål og sertifiseringer. Administrasjonsgebyret er på 2 500,-

Studiet kvalifiserer til ordinær utdanningsstøtte for studier i Norge. Det tilgjengelige støttebeløpet er i dag på kr 53 170 per semester. For å kvalifisere til støtte fra Lånekassen må du ha generell studiekompetanse eller realkompetanse før du starter hos oss.

SØKNADSFRIST

Active Education praktiserer løpende opptak, og tar opp studenter så lenge det er ledige plasser. Noen av utdanningene fylles opp lang tid i forveien, så det lønner seg å søke i god tid  for å være sikret plass. Er det fullt på kurset/studiet du søker på, vil du få tilbud om å stå på venteliste. 

Du kan når som helst melde deg på våre studier og kurs her på våre nettsider, og du trenger ikke søke hos samordna opptak for å bli student hos oss. Se vår studiekalender og påmeldingsside for mer informasjon.

Ta kontakt!

Postadresse

Postadresse

Snakk med oss

Følg oss på: