Bli PT

Det å kunne jobbe med mennesker som har et sterkt ønske om å realisere drømmer og nå mål, kan for mange høres ut som en givende jobb. På mange måter er det akkurat det PT-jobben innebærer. I dette yrket hjelper vi de som trenger en liten dytt eller litt ekstra støtte på veien mot et stort (og noen ganger lite) mål som kan forandre dette menneskets hverdag.

Det er mange som drømmer om å bli PT, og er du en av dem, er det ingenting som burde hindre deg i å følge dette. Er du flink med mennesker, glad i å trene, og ønsker en aktiv hverdag, er dette det perfekte yrket for akkurat deg.

Vurderer du å bli PT, kan vi anbefale å ta den gjennom oss hos Active Education. Vi har allerede utdannet en rekke fornøyde personlige trenere, og med et voksende marked vil treningsbransjen ha behov for flere i fremtiden. Derfor ønsker vi å hjelpe deg som vurderer å bli PT på vei til å bli faglig sterk og trygg på deg selv i denne rollen gjennom vårt studie.

Hvorfor velge Active Education dersom du ønsker å bli PT?

Bli PT

Vi har lenge vært en av de ledende skolene i både Norge og Europa innenfor PT utdanning. Vi er en skole som ikke ønsker å ha fokus på flest ulike utdanninger, men heller holde et fokus på noen få studier av ypperste kvalitet, og som stadig er i utvikling, slik at det alltid er tilpasset morgendagens behov.

Hos oss får du en kompetansegodkjent PT-utdanning som er svært ettertraktet. I tillegg til dette er det et morsomt og givende studie som byr på en rekke utfordringer, og de ulike utdanningene består av både nettstudier og undervisningssamlinger. Samlingene krever mye team work og samarbeid, og på denne måten vil du få mange nye treningsvenner som deler de samme interessene som deg.

Vi har også siden 2008 hatt et samarbeid med Høgskolen i Innlandet, og på denne måten vil du få studiepoeng og støtte fra Lånekassen.

Bli PT gjennom Active Education

Ved å velge ”Årsstudium PT” får du den komplette utdanningen på 60 studiepoeng fordelt over ett år med fire utdanningssamlinger i Oslo og en uke med praksis. Resten av studiet skjer over nett, noe som gir deg muligheten til å studere når du vil. Studiet har oppstart hver høst, og neste oppstartdato er 6. august. Dette er studiet for deg som har et sterkt ønske om å bli PT, og ønsker å lykkes i tiden etter studiet.

Ønsker du å videreutdanne deg etter fullført basis-kurs, så kan du gå videre med et halvårsstudium i ”Kosthold og Coaching”, som er identisk med del 2 i PT-årsstudium. Også her holder vi samlinger i Oslo, samt nettbaserte studier. Kurset gir deg den siste delen som trengs for å dekke kompetansekravet for å bli PT.

Søk i dag – Bli PT!

Les mer om våre PT utdanninger, og de ulike PT-studiene vi tilbyr på våre nettsider, søk her, eller kontakt oss i dag slik at vi kan hjelpe deg på veien mot drømmen om å bli PT!