I Active Education er vi opptatt av å tilby mer enn «vanlig» undervisning. Tradisjonell klasseromsundervisning, formidlingspedagogikk og passive læringsformer er utdatert, og vi er legger derfor mye tid og energi i arbeidet med å skape en aktiv studiehverdag med stor variasjon og interaksjon mellom studenter og forelesere.

«De fleste er i jobb ved siden av utdanning hos oss. Mange kombinerer studiene med en hektisk hverdag»

Vår læringsmodell baserer seg på noen sentrale pedagogiske virkemidler:

  • Egenutviklet litteratur spesielt tilpasset hvert enkelt studie, og som komplementerer akademisk forankret forskningsartikler og fagbøker.
  • Elektronisk læringsplattform der alt fagstoff er tilgjengelig 24 timer i døgnet – uansett hvor du befinner deg (så lenge du har tilgang til internett).
  • Videoer av forelesninger og praktiske øvelser. Blir du sliten av å sitte i timesvis i et klasserom og høre på en foreleser? Ikke noe problem, som student med oss har du tilgang til alle forelesninger som videoleksjoner som du kan se så mange ganger du vil – når det passer deg.
  • Fysiske undervisningssamlinger der våre dyktige forelesere, instruktører, trenere og coacher gjennom praktiske økter omsetter teorien du har lært til praksis.
  • Egenpraksis og veiledet praksis der du skal omsette kunnskaper og ferdigheter du har tilegnet deg gjennom studiet i trener- og veiledrrollen.

Gjennom hele studietiden følges du opp av våre studiekoordinatorer og forelesere, du deltar i diskusjoner og løser faglige oppgaver både fysisk og på læringsportalen, og du veiledes gjennom tilbakemeldnger fra våre dyktige fagpersoner.