Har du en drøm om å bli personlig trener, og ser derfor etter et studie som kan oppfylle denne drømmen? Eller ønsker du en aktiv skolehverdag der du kan lære om trening og kosthold? Ved å ta personlig trener studie gjennom Active Education kan vi garantere deg høy faglig kompetanse, en morsom og aktiv skolehverdag samt mange nye venner.

Ønsker du å vite mer om våre studier og hva vi kan tilby deg? Da bør du lese videre!

Våre personlig trener studier passer for alle

Vi har ulike personlig trener studier og utdanningerfor deg som bare er nysgjerrig på idrettsstudiet eller for deg som ønsker en komplett utdanning. Du kan også ta et av våre studier i Florida samt ta videreutdanning.

Treningsbransjen ønsker å øke kravene til nyansatte PTer, og disse kravene vil bli innført fra og med 1. januar. Du vil oppfylle alle kravene ved å ta et komplett PT studie gjennom oss!

Vi har personlig trener studier for alle og enhver:

Årsstudium PT– Dette er personlig trener studiet for deg som ønsker et komplett studie innenfor personlig trening.

Her vil du få 60 studiepoeng fordelt over ett år med fire utdanningssamlinger og en uke med praksis. Resten av utdanningen skjer over nett, noe som gjør studiet fleksibelt for deg med en hektisk hverdag.

Dette er studiet for deg som ønsker å lykkes innenfor personlig trening eller som bare ønsker å kombinere trening med en utdanning. Her vil du lære om kroppens funksjoner og anatomi og om hvordan du kan optimalisere den for treningsprogresjon. Denne utdanningen dekker de nye nasjonale kravene som trer i kraft fra 1. januar 2019, og vil derfor gi deg alt du behøver for å kunne jobbe som personlig trener for de største treningsbedriftene.

Personlig trener BASIS– Dette er personlig trener studiet for deg som ikke har et helt år å bruke på studiene, men som ønsker en liten innføring i hvordan hverdagen til en utdanning kombinert med trening ser ut. Her vil du kunne få 30 studiepoeng, hvor oppstarten skjer hver høst og vår. Skulle du ønske en full personlig trener utdanning etterhvert, er dette et studie du kan bygge på slik at du tilslutt vil få den kompetansen som trengs for å lykkes som personlig trener i Norge i dag.

Kosthold og Coaching–  for deg som ønsker å videreutdanne deg innenfor trening etter endt BASIS-studie. Dette kurset er tilsvarende del 2 i vårt PT Årsstudium. Studiet gir deg den siste delen av kunnskap som trengs for å oppfylle de nye personlig trener kravene.

Personlig trener FLORIDA– Dette personlig trener kurset gir det en grunnleggende utdanning i personlig trening med en tilleggsdel som gjennomføres i Florida, USA. Dette er treningsutdanningen for deg som ønsker å kombinere trening, utdanning og sol. Etter endt kurs, vil du ha oppnådd 30 studiepoeng.

Sjekk ut alle våre studier her!

Derfor bør du ta PT kurs gjennom Active Education

Active Education har siden 2008 samarbeidet med Høgskolen i Innlandet om å tilby idrettsutdanninger samt PT utdanninger. Skolen har det faglige og studieadministrative ansvaret med gjennomføringen av studiene, og du kan derfor også få studiepoeng ved å ta personlig trener studiergjennom oss.

Active Education er kjent for våre dyktige forelesere og høy faglig kvalitet. Vi har med oss noen av landets fremste fagpersoner, trene og utøvere som forelesere og instruktører. Du vil følges tett opp av våre studiekoordinatorer og forelesere gjennom hele studietiden.

Les mer om våre ansatte her.

Høres dette ut som noe for deg?

Søk studieplass i dag!