PT studie

Et PT studie gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet

PT studiet er populært både blant folk som ønsker å lære mer om trening og kosthold for sin egen del, og blant de som ønsker å utdanne seg til personlige trenere og fitnessinstruktører. Med et PT studie fra Active Education får du relevant og oppdatert kompetanse, som gjør deg svært attraktiv som jobbsøker. Hvis du er interessert i trening og helse og ønsker å inspirere andre til å leve et sunt og aktivt liv, er et PT studie perfekt for deg.

PT studiet hos Active Education

Active Education er en ledende skole for utdanning av trenere til den kommersielle treningsbransjen, og vårt PT studie gir deg kompetansen du trenger for å arbeide som personlig trener over hele verden. Som student hos Active Education kan du forvente en aktiv studiehverdag med stor variasjon, tett interaksjon mellom studenter og forelesere og mulighet for å ta hele eller deler av PT studiet i utlandet.

Fra 1. januar 2019 blir det innført nye regler, som krever at alle nye personlige trenere må ha fullført minimum et år med utdanning før de kan ansettes. Dette betyr at PT studiet på et halvt år, ikke lenger er tilstrekkelig. Ved å ta et PT studie hos Active Education vil du derimot oppfylle alle krav. Kontakt oss gjerne gjennom vårt elektroniske kontaktskjema dersom du har spørsmål om PT studiet, eller se “ofte stilte spørsmål”. Her finner du blant annet informasjon om:

  • Pensumlitteratur til PT studie
  • Opptakskrav til PT studie
  • Støtte fra lånekassen
  • Forelesninger og eksamen

Årsstudium PT

PT studie

Årsstudium PT er vår mest komplette utdanning. Studiet har en varighet på 1 år, og ved fullført studieforløp får du 60 studiepoeng. Studiet er fleksibelt tilrettelagt, og passer godt for deg som har en hektisk hverdag. Årsstudium PT er et naturlig valg for deg som ønsker å arbeide som personlig trener i Norge, fordi det dekker det nasjonale kompetansekravet. Innholdet i studiet revideres kontinuerlig, slik at du er sikret til enhver tid oppdatert og ettertraktet kompetanse. Etter endt PT studie får du følgende kompetanse:

  • 60 studiepoeng
  • Certified Fitness Instructor (Europe A. L3)
  • Certified Advanced Personal Trainer (AE L5)
  • Certified Health and Fitness Coach (AE L5)

Gjennom studiet vil du blant annet lære om bevegelsesapparatets bygning og funksjon, praktisk instruksjonsteknikk, næringsbehov, livsstilssykdommer og idrettspsykologi, og få grunnleggende kunnskap om emner som celle- og vevslære, biomekanikk og hjerte- og lungeredning. Årsstudium PT inkluderer en 3 ukers veiledet praksis i siste halvår av andre semester.

Klikk her for å søke på Årsstudium PT.

Personlig trener BASIS

Dette er et PT studie som er svært populært blant de som ønsker å lære mer om trening for egen del. Det passer også godt for deg som vil ta en kortere utdannelse for å finne ut om PT yrket passer for deg. I løpet av fem måneder vil du få 30 studiepoeng, samt Europe A. L3 og L4-sertifisering. Studiet gir deg teoretisk og praktisk undervisning i treningslære, slik at du får kunnskap og ferdigheter innen et bredt utvalg av treningsformer.

Du kan følge all teori via nettbasert læring uansett hvor du befinner deg, mens på undervisningssamlingene må du møte opp personlig. Her kan du regne med intensive, aktive og morsomme dager.

Klikk her for å søke Personlig trener BASIS.

Personlig trener FLORIDA

Dette PT studiet har samme oppbygning som Personlig trener BASIS, men består i tillegg av en PLUSS-del som gir deg amerikansk PT-sertifisering gjennom National Academy of Sports Medicine (NASM). I tillegg til å følge ordinær undervisning i Norge, vil du tilbringe åtte uker i Florida. Her vil du få et intensivt og omfattende PT studie av dyktige amerikanske forelesere og personlige trenere.

Delta i vår konkurranse og vinn gratis studieavgift for deg og en venn, til vårt populære PT studie i Florida!

Klikk her for å søke Personlig trener FLORIDA. Her vil du også finne informasjon om studieavgift, og et estimert budsjett over levekostnadene dine.

Kosthold og coaching

Etter endt PT studie kan du etterutdanne deg i kosthold og coaching. Mange av våre kunder har forbedringspotensiale i både næringsinntak og trening, og det er viktig å opprettholde en god balanse for å se resultater. Ved å kombinere Personlig trener BASIS eller FLORIDA med videreutdanning i kosthold og coaching, vil du oppnå samme kompetansenivå som våre studenter på Årsstudium PT.

Som personlig trener er det viktig å ha god kunnskap om ernæring. På dette PT studiet vil du blant annet få kompetanse i kostholdsveiledning og motivasjonspsykologi.

Søk på et av våre populære PT studier i dag!

Klikk her for å komme til søknad.