Bli med til vårt mest populære studiested du også. Ved skolen vår på Bali får du en unik kombinasjon av  seriøs og anerkjent utdanning, godt sosialt miljø og trygge rammer på et ekslusivt studiesenter med beliggenhet på en av Bali’s aller vakreste strender.

SERIØSE STUDIER I FANTASTISKE OMGIVELSER

Som student hos Active Education er du sikret norsk undervisningsstandard av høyeste kvalitet og studiepoeng du kan bruke videre til å fullføre et årsstudium i medisin eller årsstudium PT. Gjennom vårt tette samarbeid med norske universiteter og høgskoler kan du på en sømløs måte fortsette din utdanning, og mange av våre studenter bruker studieoppholdet på Bali som et springbrett til bachelor- og mastergradsstudier.

Ved skolen vår på Bali er du del av et godt studiemiljø av norske studenter, og du blir tatt vare på og fulgt tett opp av våre dyktige norske ansatte og lærere under hele oppholdet. Både stedet du bor på (om du booker dette via oss) og skolen har en fantastisk beliggenhet rett på en av Balis vakreste strender, med lett tilgang til alt Bali har å tilby.

Bali har et tropisk klima med fint og varmt vær året rundt, og som student med Active Education har du alt du trenger for å nyte oppholdet rett utenfor klasserommet. I tillegg til at vi disponerer flotte innendørs treningsfasiliteter bruker vi aktivt strendene til både praktisk undervisning, felles treningsøkter og strandvolleyball. Stranden vi holder til på har også supre forhold for surfing og kiting, og som student med Active Education får du tilbud om kurs og arrangementer for deg som vil lære mer om dette.

OM UTDANNINGEN

Utdanningen ved skolen på Bali er et samarbeid mellom Active Education og Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) i Norge.  Du blir registrert som student ved begge skolene, og får 30 studiepoeng gjennom AMH sitt nettstudie mens de internasjonale sertifiseringene som Fitness Instruktør og Personlig Trener utstedes av Active Education. Læringsmodellen er tilrettelagt for effektiv læring og på en måte som gjør at hver student har alle ressurser tilgjengelig til enhver tid. Som nettstudent med AMH har du alle teoretiske leksjoner og forelesninger tilgjengelig når det passer deg, og hvert undervisningsemne støttes opp av klasseromsundervisning og praktiske undervisningsøkter av Active Education sine lærere på Bali. Integrasjonen av grundig teori med omfattende praktisk undervisning er en av de store fordelene med dette studiet, og gjør at du som student får en solid kompetanse enten du vil gå rett i jobb som personlig trener eller ønsker å fortsette videre studier innen medisin eller helsevitenskap.

Undervisningen i emnene anatomi og fysiologi (til sammen 30 studiepoeng) tilsvarer første halvdel av AMH sitt populære årsstudium i grunnleggende medisin, og gir deg muligheten til å fortsette på andre halvdel av dette årsstudiumet – enten i Spania, på nett eller i Norge. Du kan også velge å fortsette på andre halvdel av Årsstudium PT hos Active Education i Norge, for deretter å bygge videre til bachelorgrad og mastergrad om du ønsker det.

I tillegg til den teoretiske delen av utdanningen, er det omfattende praktisk og treningsfaglig undervisning som gir deg grundig opplæring i et bredt utvalg treningsformer. Grunnleggende treningslære er en viktig del av studiet, og vi jobber systematisk gjennom alt fra basistrening, styrketrening, utholdenhetstrening, motorikk/koordinasjon, eksplosivitet/plyometri, mobilitet og bevegelighetstrening samt alternative treningsformer. Gjennom studiet bruker vi aktivt strendene og utemiljøet i det varme klimaet vi befinner oss i, i tillegg til de mange øktene på treningssenteret i alle relevante emner (styrketrening, olympiske løft, etc.).

Den praktiske delen av studiet har et fokus på å lære deg riktig teknikk og forståelse for instruksjon, slik at du er best mulig rustet til å instruere og lære andre riktig trening. Du vil etter endt utdanning motta internasjonale sertifiseringer som Fitness Instructor og Personal Trainer og du vil få din egen oppføring i det internasjonale registeret «Register of Exercise Professionals» som gjør din kompetanse søkbar og valid over hele verden.

DYKTIGE LÆRERE OG GOD OPPFØLGING

Våre forelesere er kjent for å være blant de ypperste innen sine fagfelt, og vår høye undervisningskvalitet er en av hovedgrunnene til Active Educations status og popularitet. Vi jobber hver uke hardt for å gi alle studenter best mulig oppfølging og sikre optimalt læringsutbytte for den enkelte.

SOSIALT og godt studiemiljø

Det sosiale er en viktig del av å studere med oss på Bali, og vi legger stor vekt på at den enkelte student skal trives i et dynamisk og aktivt studiemiljø. Det er ukentlig felles sosiale sammenkomster av ulike slag, og det arrangeres flere turer og utflukter i løpet av semesteret. Det er én uke fri midt i semesteret som mange benytter til å reise for å oppleve andre steder på Bali. Felles treninger og aktiviteter som fotball og beachvolleyball er også en viktig del av det å være Active Education-student, og dette styres ofte av studentene selv gjennom semesteret.

UTFLUKTER OG OPPLEVELSER

Ved skolen på Bali er vi opptatt av å ha et helhetlig tilbud som gjør oppholdet på denne fantastiske øyen best mulig. Det arrangeres derfor flere turer til populære destinasjoner gjennom semesteret. De fleste av utfluktene er dagsturer, men vi har også overnattingsturer, fjelltur, helgekurs med Yoga og andre aktiviteter underveis.

REISE og flybillett

Bali ligger omtrent helt på andre siden av jordkloden, og det er en lang flyreise for å komme seg dit. Det trenger du derimot ikke bekymre deg for, da Active Education er behjelpelig med å bookingen av flyreise for alle studenter om ønskelig. Det å reise sammen som gruppe er både sosialt og trygt, og man blir kjent med de andre studentene allerede før ankomst til Bali. Du blir også hentet av våre ansatte på flyplassen på Bali og fraktet i buss til hotellet om bookingen gjøres via oss. På denne måten har du alt tilrettelagt, slik at du kan konsentrere deg om studiene og å nyte oppholdet.

BOSTED

Alle våre studenter får mulighet til å booke hotell via Active Education, så studentene bor på det samme hotell. Hotellet er nøye utvalgt med tanke på standard og sikkerhet for deg som student. På hotellet er det stort bassengområde, flere restauranter (frokostbuffet er inkludert i prisen under hele oppholdet), fine fellesområder og direkte tilgang til stranden. Det er også tennisbaner og en stor golfbane på området, samt at treningssenteret ligger like ved.

De flotte strendene på Bali danner en vakker ramme for PT studiet
Som student på Bali har du tilgang til vakre strender rett utenfor stuedøren

Vår plassering i Sanur er ideelt med tanke på at det er enkelt å komme seg til hovedstaden Denpasar eller shopping og uteliv i Kuta og Seminyak. Samtidig er området vi bor i et av de sikreste og roligste stedene på Bali, med flotte strender, lang strandpromenade og en rekke spisesteder og butikker. Sanur har lenge vært et ettertraktet sted å bo på for turister, og området danner en perfekt ramme for studieoppholdet.

BUDSJETT / HVA KOSTER DET?

Her finner du oversikt over de viktigste kostnadene for semesteret på Bali:

 • Budsjett Bali
  • Studieavgift: Kr. 69 900,-
  • Flybillett: ca. 10 000.- – 13 000,-
  • Hotell: ca. 13 500,- – 27 000,- (om man vil dele rom eller bo alene)
  • Visum: Kr. 3 000,-
  • Forsikring: Ca. kr. 2 500,- – 4 000,-
  • Pensumbøker: ca. kr. 2000,-

Utover dette må du beregne dine egne lommepenger og mat og drikke. Det er inkludert frokost på hotellet. Bali er svært rimelig, og man kan holde et lavt budsjett for lommepenger om man ønsker det. Tenk gjennom ditt eget forbruksmønster og beregn lommepenger deretter.

DELBETALING

Som Active Education-student kan du velge å delbetale studieavgiften. Du jar mulighet til å søke opp til 24 måneder helt rentefritt gjennom SVEA Finans. Dette er et unikt tilbud til våre studenter som gir deg fleksibilitet i betalingen uten at det fordyrer studiet i særlig grad. Om du trenger ytterligere fleksibilitet kan du velge å dele opp betalingen over 36 eller 60 måneder, men med lengre løpetid påløper også renter.

STØTTE FRA LÅNEKASSEN

Du har rett til både basisstøtte og skolepenge-støtte fra Lånekassen for denne utdannelsen. Hvor mye du får avhenger av om du velger høst- eller vårsemesteret, da støttbeløpet er noe høyere for våren pga. Stortingets vedtak om opptrapping av utdanningsstøtten til 11 måneder. Dette gir utslag i basisstøtten som dermed fordeler seg slik:

 • Støtte fra Lånekassen
  • Støtte for høstsemesteret:
   • Basisstøtte kr. 57 434,-
   • Skolepengestøtte kr. 34 068,-
    • Totalt kr. 91 502,-
  • Støtte for vårsemesteret:
   • Basisstøtte kr. 68 921,-
   • Skolepengestøtte: 34 068,-
    • Totalt kr. 102 989,-