I all inclusive-pakken har du tilgang til alt det digitale læringsmateriellet som på de to andre pakkene, men du får i tillegg all praktisk undervisning på treningssenter der du jobber i små grupper og får individuelt tilpasset undervisning av noen av de flinkeste foreleserne og trenerne i Norge. Den praktiske undervisningen og den personlige oppfølgingen du får som student er for mange svært avgjørende for å lære seg øvelser, teknikk og instruksjonsmetodikk best mulig, og mange setter også pris på å møte medstudenter og være en del av et sosialt studiemiljø.

De fysiske undervisningssamlingene gjennomføres i tidsrommet 08.00-17.00 hver av samlingsdagene.

 

«ALL INCLUSIVE»-studiepakken kan velges på følgende utdanninger

Personlig Trener Basis – Norge (30 studiepoeng)

Kostholdsveileder – Norge (30 studiepoeng)

Årsstudium Personlig Trener – Norge (60 studiepoeng)

Alle utdanningene kan startes både høst- og vårsemesteret. På høsten er det studiestart i august og avslutning i desember, mens det på våren er studiestart i januar og avslutning i mai. Våre utdanninger er definert som fulltids studiebelastning, hvilket gjør at du har krav på full basisstøtte fra Lånekassen (forutsetter at du har generell studiekompetanse fra videregående).

Ønsker du å starte din utdanning allerede i dag og bruke så kort eller lang tid du ønsker på å gjennomføre? Da er studiepakken «Full flex» det riktige for deg.

 

FORDELER VED «ALL INCLUSIVE»

 • Praktisk undervisning i klasserom og på treningssenter med dyktige trenere og lærere
 • Alt inkludert i én god pris:
 • Oppfølging av faglærere og studieveileder gjennom hele studietiden
 • Nettverking og samarbeid med medstudenter
 • Del av et godt og aktivt studiemiljø
 • Sosialt og faglig samarbeid gjennom både praktisk og nettbasert undervisning
 • Grundig instruksjon og veiledning i riktig løfteteknikk i praksis
 • Veiledning og instruksjon i et stort antall treningsformer på de praktiske samlingene
 • Nordens mest komplette sertifiseringer og lisenser ved fullført årsstudium
 • Karriereveiledning og jobbformidling for å sikre at du kommer raskt i jobb
 • Trainee-ordninger gjennom de største treningskjedene i Norge, som gjør at du kan starte i jobb etter å ha gjennomført 80% av utdanningen (under forutsetning av at du fullfører studiet til normert tid)

 

HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?

Du melder deg på her. Når du har valgt det studiet du ønsker plass på, fullfører du registreringen ved å betale administrasjonsgebyret på kr. 2500,- (må betales med kort ved påmelding). Du får da tildelt studieplassen automatisk, og du blir så kontaktet av vår administrasjon som legger deg inn med riktig studiepakke og går gjennom betalingsalternativene for studieavgiften (alt i én faktura eller delbetaling gjennom Svea). Så snart dette er gjort får du tilgang til læringsportalen slik at du kan starte studiet med en gang (om du velger “Full flex”) eller informasjon om dato og tidspunkt for studiestart og når portalen åpner (om du velger “Online only” eller “All inclusive”).