Er du en av de som ikke vil tilbake til skolebenken fordi en sittestillende hverdag ikke er noe for deg? Kunne du ha tenkt deg å kombinere utdanning og trening? Ved å velge en av våre utdanninger vil du enkelt kunne kombinere nyttig kunnskap med trening. I tillegg er våre utdanninger fleksible slik at du også kan kombinere en hektisk hverdag med utdanning og trening.

Gjennom våre studieretninger vil du oppfylle alle dagens nasjonale krav til personlige trenere, slik at du kan ha en aktiv jobbhverdag med egentrening og trening av andre mennesker. Dersom du bare er nysgjerrig på hvordan du kan kombinere utdanning og trening, passer våre studier også for deg. Ønsker du å vite mer? Da bør du lese videre.

Kombiner utdanning og trening

I dag har Active Education fire studieretninger for deg som enten allerede har en treningsutdanning som personlig trener og ønsker å bygge videre på utdanningen for å lære mer om trening, eller for deg som er helt ny på dette fagområdet.

Vi kan tilby disse utdanningene innenfor trening:

Årsstudium PT – Dette er treningsutdanningen for deg som ønsker en komplett utdanning innenfor personlig trening. Her vil du få 60 studiepoeng fordelt over ett år med fire utdanningssamlinger og en uke med praksis. Resten av utdanningen skjer over nett, noe som gjør studiet fleksibelt for deg med en hektisk hverdag. Dette er studiet for deg som ønsker å lykkes innenfor personlig trening eller som bare ønsker å kombinere trening med en utdanning. Her vil du lære om kroppens funksjoner og anatomi og om hvordan du kan optimalisere den for treningsprogresjon. Denne utdanningen dekker de nye nasjonale kravene som trer i kraft fra 1. januar 2019, og vil derfor gi deg alt du behøver for å kunne jobbe som personlig trener for de største treningsbedriftene.

Personlig trener BASIS – Dette er treningsutdanningen for deg som ikke har et helt år å bruke på studiene, men som ønsker en liten innføring i hvordan hverdagen til en utdanning kombinert med trening ser ut. Her vil du kunne få 30 studiepoeng, hvor oppstarten skjer hver høst og vår. Skulle du ønske en full personlig trener utdanning etterhvert, er dette et studie du kan bygge på slik at du tilslutt vil få den kompetansen som trengs for å lykkes som personlig trener i Norge i dag.

Personlig trener FLORIDA – Dette kurset gir det en grunnleggende utdanning i personlig trening med en tilleggsdel som gjennomføres i Florida, USA. Dette er treningsutdanningen for deg som ønsker å kombinere trening, utdanning og sol. Etter endt kurs, vil du ha oppnådd 30 studiepoeng.

Kostholdsveileder – Dette er kurset for deg som ønsker å videreutdanne deg innenfor trening etter endt BASIS-kurs. Dette kurset er tilsvarende del 2 i vårt PT Årsstudium. Kurset gir deg den siste delen av kunnskap som trengs for å oppfylle de nye personlig trener kravene.

Ønsker du å vite mer om utdanning og trening?

Ved å ta treningsutdanningen gjennom oss, kan vi tilby et godt fagmiljø, en komplett utdannelse, og garanterte jobbmuligheter. Vi er en anerkjent skole innen for treningsbransjen, og vi ønsker kun å tilby det beste til våre elever.

Kunne du ha tenkt deg å vite mer om en av våre personlig trener utdanninger, eller ønsker du å søke, kan du klikke deg inn her. Her vil du finne mer informasjon om utdanningene våre, hvordan du kan søke samt lese bloggartikler.