Dette sier våre studenter

Vi i Active Education er svært stolte over å bli kjent med så mange dyktige studenter hvert år. Tilbakemeldinger som "Utrolig lærerikt studie", "Kvalitet og seriøsitet i alle ledd", "Fleksibilitet og god oppfølging", "Svært høyt faglig nivå", "Dyktige forelesere som er blant de ypperste innen sitt fagfelt", "Profesjonelt lagt opp med god progresjon", "AE har gitt meg jobbmuligheter jeg aldri hadde fått uten deres kompetanse og kontakter", er stadig bekreftelser på at den harde jobben vi legger ned i å gjøre studiene så bra som mulig er verdt det. 

Les flere utfyllende tilbakemeldinger fra studenter over hele landet under. 

Ann Kristin Jacobsen, Alta

Jeg svært fornøyd med personlig trener-utdanningen, da det ga meg all den fleksibilitet jeg trengte for å kunne opprettholde de mål jeg hadde satt meg, samt at det var utrolig bra opplegg med gode videobaserte leksjoner. 

Det som var best var muligheten til å se forelesningene om igjen, samt muligheten for å drøfte på nettstedet. Det ga et godt grunnlag for å kunne jobbe med temaene underveis etter eget tidskjema.

Ellers var samlingene gull verdt og utrolig morsom og lærerik. De var lagt opp til at de gikk over helger slik at man ikke trengte all verden med tid borte fra jobb heller til tross for at man bor i Finnmark.

Mest fornøyd med studiet var jeg med tanke på oppbyggingen og fleksibiliteten, hvor jeg kunne gjøre ting litt i eget tempo med mulighet for å gjennomgå forelesningene flere ganger. Det er kvalitet og seriøsitet over det man får, samt at man har all den fleksibiliteten man trenger for å kunne gjennomføre et nokså omfattende studiet til tross for en hektisk hverdag. Man blir godt ivaretatt samtidig som det settes krav. 

 

Anne Elisabeth, Bergen. 

Jeg valgte den nettbaserte utdannelsen fordi det var så fleksibelt. Jeg kunne studere når og hvor jeg ville.  Det passet dermed bra å kombinere studiet med jobb og eventuelt andre studier. Det var veldig bra videobaserte leksjoner. De kunne ses i eget tempo og repeteres etter eget ønske. Studiet på nett var veldig godt lagt opp, med god progresjon og oppfølging fra dyktige forelesere.

Det beste med undervisningen var at innholdet i studiet hadde høyt faglig nivå. Det var flinke forelesere som hadde god faglig kompetanse. Eller vil jeg trekke frem undervisningen på de fysiske treningssamlingene. Samlingene var veldig lærerike og undervisningen var profesjonelt gjennomført. 

Jeg vil absolutt anbefale PT1 nett til andre. Studiet passer best for de som liker å studere på egenhånd og som liker en «friere» studiesituasjon. Jeg vil anbefale kommende søkere å starte lesingen fra dag en slik at man raskt får en god oversikt over den grunnleggende kunnskapen. Da er det lettere å «fylle på» med mer «morsom» og spesifikk treningskunnskap etter hvert. 

Jeg anbefaler også å velge PT1 nett fordi som ikke har planer om å jobbe som PT, men som ønsker ny inspirasjon og mer kunnskap om trening for sin egen del. Studiet er godt tilrettelagt for å lære det man ønsker når det kommer til trening, og man får et helt nytt innblikk i hvordan treningen kan gjennomføres mest mulig optimalt.  

 

Bård Botten, Oppdal

Jeg valgte nettbasert studie for å få tid til å gjennomføre studiene, og å få tid til å studere når det passet meg. Valgte Active Education fordi det har rykte for å være veldig profesjonelt, og studiet var kjempebra for min del, bra organisert og ga meg nødvendig kompetanse for å starte som PT.

Høy kompetanse på foreleserne, bra formidlingsevne og veldig strukturert opplegg, som passet meg veldig godt. Jeg er mest fornøyd med studieinnholdet og forelesernes kompetanse. Bra fordeling mellom det praktiske og teoretiske. Den nettbaserte utdanningen passet meg svært bra. 

Viktig å ta den nettbaserte utdanningen, da den gir deg fleksibilitet mtp tid og mulighet til å studere. Du bør velge Active Education fordi de er profesjonelle, flinke forelesere, trenere og instruktører med svært høy kompetanse.

 

Cathrine Krydsby, Hønefoss

Jeg valgte den nettbaserte PT-utdannelsen fordi jeg ønsket å kombinere jobb, skole og familieliv. Jeg har en sønn på 10 mnd og  jobber turnus som sykepleier. Nettstudiet var perfekt valg for meg slik at jeg kunne kombinere alt på en og samme tid. 

Jeg er veldig fornøyd med studiet! Gjennomgår mange bra temaer. Det er lagt stor vekt på at vi skal tilegne oss god kompetanse sånn at vi er rustet til det jobben som PT innebærer. Jeg føler jeg har lært mye, og at jeg nå har en mye større forståelse for trening og de ulike effektene det har på kroppen.

Undervisningen er meget bra. Undervisningen er lagt opp slik at temaene bygger på hverandre. De grunnleggende temaene kommer først, så det mer treningsrettet etter hvert. På den måten har man større forståelse for det neste emnet. 

Instruktørene/trenerne er flinke til å forklare og vise, samt at de er flinke til å få oss til og bruke kunnskapen fra forelesninger etc i praksis. De kommer også med mange gode tips og råd. Praktiske samlinger er gøy! Dagene flyr, og mange spennende temaer blir gjennomgått.

Det er fint at man kan se forelesningene så mange ganger man ønsker og når det passer en selv. Det er positivt at alle forelesninger+ info om tiden fremover blir lagt ut hver mandag. Da er det lett å planlegge.

Det er så mange gode grunner for å velge Active Education: 

 • Spennende temaer.
 • Lærerike og morsomme samlinger!
 • Er alltid rom for spørsmål. 
 • Flinke på tilbakemeldinger
 • Fleksibelt
 • Høy kompetanse
 • God oppfølging
 • Kan se forelesninger og lese når det passer en selv best. 
 • Forelesningene kan sees så mange ganger som ønskelig
 • Kan fint kombineres med  f.eks jobb
 • Kan gjøre store deler av studiet hjemmefra.

Ønsker du en fantastisk utdannelse, men ønsker en litt mer fleksibel måte å gjennomføre studiet på? Velg Active Education!

 

Roy Johansen, Ørland. 

For meg er det den eneste måten jeg kunne ha gjennomført dette på. Når det er sagt synes jeg også at denne måten er så å si optimal, med de gode forelesningene og en diskusjonstråd som man kan få prøve seg litt på. Også dette med at man kan se forelesningen om igjen er et stort pluss. Jeg er også svært imponert over hvor godt oppbygget alle forelesningene var, rett på sak, relevant og i passe porsjoner. 

Er utrolig fornøyd med at alle foreleserne fremsto som svært dyktige, seriøse, godt utdannet og troverdige

Active Education er gjennomført jordnært, folkelig og preget av ydmyke ansatte som tar vare på studentene. At det henvendte seg mot folk flest. Jeg satt også stor pris på å få banket inn hva som er viktigst og hva som er mindre viktig.

 

Silje Abrahamsen, Skien

Jeg valgte å studere nettbasert på AE fordi jeg har en 100% jobb, familie og barn. Det har vært veldig fint for meg å studere på denne måten. Forelesningene kommer i systematisk rekkefølge med fin oversikt over når de kommer gjennom studiet, og hva forelesningene gjelder. Man kan hele tiden gå inn å se hva som kommer fremover og planlegge ut ifra det. Jeg setter av tid når jeg ser det passer. Noen uker får jeg mer tid enn andre og da er det kjempfint med forelesningene som ligger inne på læringsportalen. Jeg hadde ikke hatt mulighet til å fått noe mer utdanning hadde det ikke vært for at jeg kunne studerer på nett. Kan virkelig anbefales.

Foreleserne er svært faglig dyktige med mange års erfaring i ryggen.  Det beste er nok forelesningene. Det er enklere å forstå ved en forelesning enn ved å bare lese i en bok. En kombinasjon er bra. Det å se forelesningene flere ganger er også veldig god læring, stoppe de, spole tilbake osv

Alt er veldig bra lagt opp og planlagt. Dagene for oppmøte på skolen og eksamensdatoer er allerede satt opp før en melder seg på studiet. Det gjør at det er lett og planlegge å få det til.  Foreleserne er flinke til å forklare, slik at det som er litt vanskelig blir lett å forstå når en har sett forelseningen et par ganger. 

Læringsportalen er oversiktelig og fin og lett å komme i gang med. Jeg kan anbefale AE og nett-studie til alle!