Studieavgiften til skolen må betales inn før studiestart og før Lånekassen utbetaler første avdrag dersom du skal søke Lånekassen om støtte/lån.

Tilbudet om opptil 24 måneders rentefri nedbetaling hos SVEA Finans er derfor populært hos våre studenter. Nedbetalingsordningen hos SVEA gjør det enklere for deg fordi du slipper å bruke oppsparte penger ved påmelding.

VIKTIG: SVEA Finans er et kredittselskap, som alltid vil gjøre en kredittvurdering av deg når du søker. Dette betyr at SVEA henter inn informasjon om din (og eventuelt medsøkers) økonomiske situasjon, eksisterende og tidligere gjeldshistorikk. Dersom kredittvurderingen oppfyller visse krav vil du få tilsagn om rentefri nedbetaling. Active Education har således ingen innvirkning på om du får tilsagn eller ikke. Skulle du få avslag på søknaden, ring SVEA. De kan gjøre en manuell vurdering av søknaden din.

Velger du å betale ned hele beløpet innen 6, 12 eller 24 måneder er finansieringen helt rentefri, og det er kun et mindre oppstarts- og administrasjonsgebyr (se informasjon om priser i lenken under).

På avtalene med 12 og 24 måneder nedbetaling er det mulig å utvide avtalen til 60 måneder, da vil det tilkommer renter og avgifter. Se informasjon på lenken under gjeldende for de ulike betalingsalternativene.

OBS: Minner om at månedsbeløp for betaling som er angitt på 12 og 24 måneder avtale, er minstebeløp du betaler ink. renter, om du betaler ned på 60 måneder. Du regner ut selv hvor mye du ønsker å betale inn for å få betalt ned hele studieavgiften innen de rentefrie månedene.

 

For informasjon om dine nedbetalingsmuligheter hos SVEA, følg denne lenken for å legge inn en søknad og se vilkår og betingelser:

SØKNAD OM NEDBETALING AV STUDIEAVGIFTEN