Personlig Trenerstudie hos Active Education

108 999 KR. I STØTTE

Våre studier gir naturligvis rett til stipend og lån fra Lånekassen. Les mer om opptakskrav her og hvordan du kan få finansiert din utdannelse: LES MER.

60 STUDIEPOENG

Som student med Active Education får du både internasjonale sertifiseringer av høy klasse og studiepoeng du kan bruke videre i en bachelorgrad. LES MER.

SØK OM STUDIEPLASS NÅ

Vi har dessverre ikke nok plasser til alle som søker. Merk at det er løpende opptak og inntak stenger når studiet er fullt. Søk derfor i god tid. SØK NÅ

NORGES MEST POPULÆRE PT-UTDANNING

STUDIESTART 7. AUGUST: SE DATOER OG ANTALL LEDIGE PLASSER HER!

Årsstudium PT er en komplett utdanning for deg som ønsker en bred og sammensatt kompetanse innen fysisk trening, ernæring og psykologi/coaching. Studiet tilbys i samarbeid med Høgskolen i Innlandet og gir 60 studiepoeng i tillegg til de beste internasjonale sertifiseringene i markedet. 

INNHOLD OG UNDERVISNING

Som en av de største skolene for utdanning av personlige trenere i Skandinavia er Active Education en viktig bidragsyter til utvikling og kompetanseheving i treningsbransjen. Innholdet i dette studiet revideres kontinuerlig i samarbeid med treningssenterkjedene, og du er derfor sikret at du til enhver tid er oppdatert med aktuell og ettertraktet kompetanse når du velger dette studiet. 

Årsstudium PT består av to separate semester der PT1: Personlig Trener Basis (30 sp.) har hovedfokus på grunnleggende treningslære, anatomi og fysiologi, samt omfattende og variert praktisk undervisning rettet mot individuell trening for friske personer. Andre del av studiet - PT2: Kosthold og Coaching (30 sp.) - består av to helt nye studieemner der første del omhandler grunnleggende ernæring og kostholdsveiledning og andre del av studiet dreier seg om motivasjonspsykologi og coaching. Hver av disse to emnene er på 15 sp. og gir deg en sammensatt kompetanse innenfor viktige områder som kostholdsveiledning, motivasjon og coaching. Studiet har både teoretiske og praktiske vurderingskriterier, samt en obligatorisk praksis på 3 uker som alle må være bestått for å få utstedt vitnemål og sertifiseringer.

I første del av studiet vil du lære om bevegelsesapparatets bygning og funksjon, grunnleggende emner fra celle- og vevslære, biomekanikk, det kardiorespiratoriske system, hjerte- og lungeredning, hormonsystemet, energimetabolismen, nerve- muskel og kraftutvikling, treningsplanlegging og programlegging, spotting og praktisk instruksjonsteknikk, teoretisk og praktisk styrketrening, utholdenhetstrening, bevegelighetstrening og alternativ trening, screening og testing, prestasjons- og idrettspsykologi, kommunikasjon, coaching og pedagogikk, salg, service og kundeoppfølging, med mer. 

Den andre delen av studiet har en svært spennende og aktuell fagsammensetning som gir en av markedets mest ettertraktede videreutdanninger for personlige trenere (opptakskrav på del 2 av årsstudiet er fullført PT1 på 30 studiepoeng). Gjennom dette halvåret vil du lære om kroppens næringsbehov i hvile og under fysisk aktivitet, makro- og mikronæringsstoffer, livsstilssykdommer og kostholdets betydning for utvikling av disse, kroppssammensetning og antropometri, analyse av kostholdsdata og oppsett av kostplaner, idrettsernæring, motivasjonsteorier og hvordan påvirke mennesker til økt fysisk aktivitet og lettere kunne nå sine mål, hvordan selvbilde og selvtillit påvirker oss, sammenhengen mellom fysisk trening og psykisk helse, mental trening, coaching og kommunikasjon, med mer. 

KLIKK HER FOR Å SE DATOER FOR SAMLINGER OG EKSAMEN

OPPTAKSKRAV

Studiet er åpent for alle, men for å motta studiepoeng og rett til støtte fra Lånekassen må du ha generell studiekompetanse eller realkompetanse før du starter hos oss. Så lenge du oppfyller dette opptakskravet kvalifiserer du til støtte fra Lånekassen.

Du kan også ta dette studiet selv om du ikke har studiekompetanse, men du vil da ikke få studiepoeng fra høgskolen i Hedmark og heller ikke rett til støtte fra Lånekassen (sertifiseringene er de samme).

PRIS OG FINANSIERING

Studieavgiften er på 49 900,- pr. semester (årsstudium PT går over to semester) og inkluderer all teoretisk og praktisk undervisning, eksaminering, sensur, utsteding av vitnemål og sertifiseringer.

Personlig trener-studiet til Active Education kvalifiserer til ordinær utdanningsstøtte for studier i Norge. Det tilgjengelige støttebeløpet er i dag på kr 53 170,- per semester. For å kvalifisere til støtte fra Lånekassen må du ha generell studiekompetanse eller realkompetanse før du starter hos oss.

SØKNADSFRIST

Active Education praktiserer løpende opptak, og tar opp studenter så lenge det er ledige plasser. Noen av utdanningene fylles opp lang tid i forveien, så det lønner seg å søke i god tid  for å være sikret plass. Er det fullt på kurset/studiet du søker på, vil du få tilbud om å stå på venteliste. 

Du kan når som helst melde deg på våre studier og kurs her på våre nettsider, og du trenger ikke søke hos samordna opptak for å bli student hos oss. Se vår studiekalender og påmeldingsside for mer informasjon.

Ta kontakt!

Postadresse

Postadresse

Snakk med oss

Følg oss på: