Har du en drøm om å bli personlig trener? Søk deg inn på et av våre studieløp og realiser drømmen i dag.

Hos Active Education tilbyr vi komplette studier for deg som ønsker å bli personlig trener. Vi er opptatt av å opprettholde topp kvalitet og kontinuerlig utvikling hos våre studenter gjennom faglig tyngde hos våre forelesere. Noen av landets fremste fagpersoner, utøvere og trenere foreleser hos oss.

Studier

Det finnes flere utdanninger for deg som ønsker å bli personlig trener. Noen strekker seg over 5-6 måneder, andre over et helt år. Det er også en rekke ulike skoler å velge mellom, hvor du kan delta både i nettundervisning og fysiske aktiviteter på skolen. Det er dermed mulig for folk i alle livssituasjoner å finne et passende studie for å bli personlig trener.

Fra og med 1.januar 2019 vil det bli innført et krav på de største treningskjedene i Norge om at du må ha en utdanning med en varighet på minst ett år for å bli personlig trener. Det kan derfor lønne seg å velge et slikt studieløp allerede nå om du ønske en karriere som personlig trener i fremtiden.

En annen fordel med å ta et årsstudium personlig trener fremfor et kortere studieløp er at man hos mange treningskjeder vil tjene opptil 50 kroner mer i timen. Dette kan utgjøre store summer i måneden og kan være verdt en ekstra investering i tid og penger her og nå.

Modningsprosess

Første delen av å bli personlig trener er å fullføre utdanningen. Her får du sertifisering og lærer viktige prinsipper du tar med deg videre. Deretter skal du ut i praksis. Som regel er det her du får de mest verdifulle erfaringene. Her får brukt all teori du lærte på skolen i praksis. Du møter kundene du skal hjelpe og modnes i rollen som personlig trener sammen med dem.

Som personlig trener jobber du ikke bare med treningsplaner og øvelser. Man jobber også med mennesker. Skal du bli personlig trener er det derfor en fordel at du har en lidenskap for treningsglede og ønsker å dele den med andre.

Populært yrke

Det blir stadig større etterspørsel av personlige trenere. Dette gjør også at studiene for å bli personlig trener har blitt veldig populære de siste årene. Stadig flere treningssentre er på jakt etter tilskudd i staben, noe som gir deg som er i ferd med å bli personlig trener store jobbmuligheter etter endte studier.

For noen kan det også være aktuelt å ta videreutdanning for å styrke sin faglige dybde. Siden flere utdanner seg til å bli personlig trener, øker dette også konkurransen om kundene på de store treningssentrene. Med en videreutdanning øker du kunnskapsnivået, skiller deg ut i mengden og stiller sterkere i rekrutteringen av kunder.

Nysgjerrig på studieløpene våre? Finn mer informasjon om hvert enkelt studie her.