Workshop: Mammamage – Trening under og etter graviditet

Som personlig trener møter du mange kunder som er eller nylig har vært gravide. På denne gratis workshopen får du kompetansen du trenger for å trene disse på en trygg måte.

Vi er så heldige å ha fått med oss Kristin Lervik som kursholder denne dagen. Kristin er utdannet fysioterapeut og personlig trener, og har en lang karriere som PT bak seg.

Maternity health er et begrep med stadig større fokus internasjonalt, og omhandler en kvinnes helse under og etter graviditet. Som personlig trener er dette en kundegruppe man møter hyppig, og vi vet av erfaring at mange trenere ikke kjenner seg trygge på egen kompetanse innen dette viktige området.

På dette kurset lærer du hva som skjer i kroppen under en graviditet, og hvordan disse endringene fysiologisk påvirker muligheten for å trene. Det vil bli en kombinasjon av teori og praktiske øvelser, så ta med skrivesaker og treningstøy.

På kurset ser vi nærmere på følgende deler:

  • Hvilke fysiologiske endringer skjer i kroppen under graviditet
  • Hvilke anbefalinger for trening finnes i dag for gravide
  • Hvordan påvirkes mor og barn av fysisk aktivitet gjennom graviditeten
  • Hvordan påvirkes kroppen av fødselen, og når kan man begynne å trene etterpå
  • Hvilke typer trening kan man gjøre etter graviditet
  • Hva sier forskningen om magetrening og diastase
  • Hvilke andre faktorer enn diastase er relevante i opptrening etter fødsel
  • Progresjon og forslag til treningsprogram

Deltakelse på workshopen er gratis, men du må betale registrerings- og sertifiseringsavgiften på kr. 250,- ved påmelding. Denne avgiften dekker våre kostnader for produksjon av sertifikat og registrering av Continuing Education Credits (CEC).

Vi har også ved tidligere workshops og gratis kurs opplevd en stor grad av «no shows». Mange har meldt seg på og ikke møtt opp, og vi håper en registreringsavgift vil gjøre at denne andelen går ned slik at alle som ønsker å delta får plass.

PÅMELDING GJØRES HER.

Det er begrenset antall plasser på kurset, og det er løpende påmelding.

Velkommen, vi gleder oss til å treffe deg mandag 30. mars!

PS: Registreringsavgiften på kr. 250,- er ikke refunderbar selv om du melder deg av eller ikke møter opp.