Bli personlig trener i verdensklasse!

 • Jobbgaranti*
 • Komplett utdanning
 • De beste sertifiseringene

Søk studieplass

Bli en av de beste du også

Mer enn 3000 studenter har oppfylt drømmen om å bli personlig trener, gruppeinstruktør og kostholdveileder hos Active Education. Mange av disse gjør i dag stor suksess i et yrke de brenner for, og noen av landets beste PT’er og instruktører i treningsbransjen er utdannet hos oss. 

Som Norges største skole innen vårt fagfelt, får du som student lære av de beste trenerne og foreleserne i bransjen. Vårt tette samarbeid med treningskjedene hjelper deg med å komme raskt i jobb, og vi jobber hver dag hardt for å lykkes med at alle studenter som ønsker det skal gå rett fra skolebenken til jobb.

 

Vi utdanner eliten i treningsbransjen

Bli en av oss du også, og oppnå fordeler du kun får her:


 • Studiepoeng fra høgskole

  Hos oss får du hele 30 studiepoeng pr. halvår gjennom vårt samarbeid med Høgskolen i Innlandet (60 studiepoeng ved gjennomført Årsstudium PT). Å ta en utdanning som gir studiepoeng er svært viktig for din samlede kompetanse, og viser at utdanningen din er kvalitetsikret og forankret i det øverste utdanningssystemet i Norge.


 • Lånekasse-støtte og delbetaling

  Vi er opptatt av at det skal være mulig for alle å ta utdanningen de drømmer om, og tilbyr derfor fleksible betalingsløsninger av studieavgiften i samarbeid med Svea. Om du tar utdanning hos oss med studiepoeng har du også rett til full basisstøtte inkludert stipend gjennom Statens Lånekasse for utdanning.


 • Fleksible nettstudier

  Ønsker du 100% nettstudier, eller trives du best med å delta i fysisk undervisning? Hos oss kan du velge akkurat den studiepakken som passer deg best. Vi tilbyr alt fra rene nettstudier der til og med eksamen kan tas digitalt hjemmefra, til utdanninger med deltakelse i fysisk undervisning. Les mer om våre studiepakker HER.


 • Karrierefortrinn og jobbformidling

  Som Active Education-student er du svært ettertraktet i arbeidsmarkedet, og din utdanning er høyt verdsatt. Samtlige treningskjeder i Norge samarbeider med oss, og skolen er en av de viktigste bidragsyterne til at treningssentre over hele landet har tilstrekkelig tilgang til kompetente instruktører og PT’er. Vårt mål er at alle studenter som ønsker det skal gå rett fra skolebenken til fulltids jobb, og vi jobber derfor aktivt med karriereveiledning og jobbformidling.


 • Ledende yrkeslisenser og sertifiseringer

  Sertifiseringene du får utstedt etter Årsstudium PT er den mest omfattende lisensieringspakken i Norge på dette nivået, hvilket er en stor trygghet når du skal søke jobb. Våre sertifiseringer er akkreditert av den Europeiske bransjeorganisasjonen Europe Active, og følger «The European Qualification Framework (EQF)» for yrkesspesifikk kompetanse. Som eneste skole i Norden er Active Education godkjent for å lisensiere trenere på EQF nivå 5, med sertifiseringen «Weight Management Exercise Spesialist». I tillegg får du flere sertifiseringer på EQF nivå 3 og 4 gjennom årsstudiet, som Nutiriton Coach, Fitness Instructor og Personal Trainer.


 • Lær av de beste

  Våre lærere og trenere er noen av de beste på sine felt, og det er utrolig inspirerende å lære av så mange dyktige fagpersoner. I de teoretiske emnene bruker vi dyktige forelesere med spisskompetanse innen anatomi, fysiologi og helsevitenskap, mens våre trenere i den praktiske undervisningen er noen av de mest suksessfulle PT’ene i treningsbransjen. Se oversikt over alle våre ansatte HER.


Våre steder

Norge/nett

Det beste valget for deg med en hektisk hverdag, og som ønsker å kombinere jobb med fleksibel utdanning av høy kvalitet.

Bali

En unik mulighet til å oppleve en spennende del av verden samtidig som du tar en seriøs høgskoleutdanning.

Florida

Opplev USA fra solskinnsstaten Florida, og lær de siste trendene innen trening fra noen av de beste i fitnessbransjen.

Spania

Med 300 soldager i året, flott beliggenhet og kort reisevei fra Norge har skolen i Spania raskt blitt våre studenters nye favorittsted.

Erfaringer

Svært høyt faglig nivå. Flinke forelesere. Undervisningen var veldig lærerik og profesjonelt gjennomført

Anne Elisabeth Bjøru, Bergen

Alt har vært utrolig bra, både teoretisk og praktisk. Vi har lært så utrolig mye på kort tid

Emely Denise Kellett, Oslo

Høy kompetanse på foreleserne, bra formidlingsevne og veldig strukturert opplegg. Jeg er svært fornøyd. Anbefales!

Bård Botten, Oppdal

Veldig fornøyd med studiet. Har gitt meg stor forståelse for trening og de ulike effektene det har på kroppen

Cathrine Krydsby, Hønefoss

Mest fornøyd med studiet var jeg med tanke på oppbyggingen og fleksibiliteten

Ann Kristin Jacobsen, Alta

Svært gode forelesninger, relevant og i passe porsjoner. Dyktige, seriøse og troverdige forelesere

Roy Johansen, Ørland

Alt er veldig bra lagt opp med svært faglig dyktige lærere. Anbefaler Active Education på det varmeste.

Silje Abrahamsen, Skien

Dette er Active Education

Active Education er en av Europas ledende skoler innen utdanning av kompetansepersoner til treningsbransjen. Vår filosofi er ikke å ha flest mulig utdannelser, men å ha fokus på noen få studier som holder topp kvalitet og kontinuerlig utvikles og tilpasses morgendagens behov.

Vi skal være førstevalget for dyktige og motiverte studenter som er opptatt av høy studiekvalitet, dyktige lærere og tilrettelagte karrieremuligheter.

 

Samarbeid og sertifiseringer

Polar - Listen to your heart

Blogg