Har du en drøm om å ta en idrettsutdanning? Hos Active Education kan du enkelt studere spennende emner innen trening og kosthold hjemmefra.

Active Education har siden 2008 samarbeidet med Høgskolen i Innlandet om å tilby idrettsutdanninger og personlig trenerutdanning. Høgskolen i Innlandet har det faglige og studieadministrerende ansvaret med gjennomføringen av utdanningene. Active Education har den løpende kontakten og oppfølgingen mot treningssenterbransjen, i tillegg til å ha ansvaret for koordineringen av praksis.

Læringsmodell

Vi mener tradisjonell klasseromsundervisning, ensidig formidlingspedagogikk og passive læringsformer er utdatert. Hos Active Education legger vi derfor til rette for at du skal få en studiehverdag med stor variasjon og interaksjon mellom studenter og elever.

Vår læringsmodell baserer seg på følgende pedagogiske virkemidler:

  • Egenutviklet litteratur i kombinasjon med lærebøker av høy kvalitet.
  • Elektronisk læringsplattform.
  • Videoer av forelesninger og praktiske øvelser.
  • Fysiske undervisningssamlinger.
  • Verdifull praksis på treningssenter.
  • Tett samarbeid med treningssenterbransjen i Norge og internasjonalt.

Gjennom hele studietiden vil du bli fulgt tett opp av våre studiekoordinatorer og forelesere. Du vil delta i diskusjoner, løse faglige oppgaver både fysisk og på læringsportalen samt veiledes gjennom tilbakemeldinger fra dyktige fagpersoner knyttet til vår idrettsutdanning. Lurer du på mer om læringsmodellen kan du kontakte oss, eller oppsøke svar på vår informasjonsside.

Våre studier

Som idrettsutdanning er Active Education en av Norges ledende skoler innen utdanning av trenere til den kommersielle treningsbransjen over hele verden. Gjennom vårt samarbeid med Høgskolen i Innlandet Norge og de beste sertifiseringsorganene i Europa og USA, tilbyr vi studier inndelt i flere nivåer som er tilpasset ulike lands krav og behov.

Vi tilbyr studiene Årsstudium PT, Personlig trener BASIS, Personlig Trener PLUSS og Kosthold og coaching. Årsstudium PT er vår komplette utdanning som PT og dekker det nasjonale kompetansekravet. Av videreutdanninger er vår idrettsutdanning stolte av å tilby grunnutdanning som PT, en videreutdanning som PT i Florida samt en videreutdanning i Kosthold og coaching. Begge videreutdanningen gir deg samme kompetansenivå som Årsstudium PT.

Ta en titt på de ulike studiene våre, eller ta kontakt med en av våre dyktige studieveiledere for mer informasjon om våre treningsstudier.

Jobbmuligheter

Dine jobbmuligheter etter endt utdanning hos oss er svært gode. Faktisk kan vi garantere jobb til de som fullfører årsstudium PT.

Mange av studentene våre starter i jobb allerede under studiet, takket være gode avtaler med treningskjedene. Ønsker du en idrettsutdanning som sikrer deg jobb i fremtiden er Active Education en skole for deg. Gjennom vårt årsstudium får du også dekket det nasjonale kompetansekravet som vil bli innført for fullt fra 1. januar 2019. Uten dette kan du nemlig risikere å ikke få deg jobb i fremtiden.

Ønsker du å vite mer om vår idrettsutdanning? Ta kontakt med oss på telefon 40 30 22 22 eller på mail. Vi gleder oss til å høre fra deg!