Skal du bli personlig trener finnes det flere kurs du kan ta. Active Education tilbyr en utdanning som personlig trener som både er fleksibel og faglig sterk.

Vår filosofi er ikke å ha flest mulig utdannelser, men fokus på noen få studier med topp kvalitet. Hos Active Education får du en utdanning som personlig trener som gir deg det du trenger for å lykkes.

Personlig trener utdanning –  basis

Dette studiet er ideelt for deg som ønsker en effektiv personlig trener-utdanning, enten for din egen del eller for å finne ut om yrket passer for deg. Gjennom studiet får du en europeisk sertifisering som gir deg mulighet til å jobbe som personlig trener i de fleste europeiske land.

Kurset har en varighet på fem måneder og er et nettbasert studie. Dermed kan du enkelt kombinere din utdanning som personlig trener med en jobb ved siden av. Gjennom vår personlig trener utdanning vil du få kunnskaper om kundebehandling, treningsplanlegging, salg, coaching og PT-rollen.

Denne utdanningen vil gi deg 30 studiepoeng.

Årsstudium PT

Dette er vår mest komplette personlig trener-utdanning. Studiet dekker det nasjonale kompetansekravet og er et ideelt valg for deg som ønsker en suksessfull karriere som personlig trener i Norge.

Kurset har en varighet på ett år og er tilrettelagt for deg med en hektisk hverdag. Gjennom studiet får du en personlig trener utdanning med fokus på bevegelsesapparatets bygning og funksjon, grunnleggende emner fra celle- og vevslære, biomekanikk, det kardiorespiratoriske system, hjerte- og lungeredning samt kraftutvikling, treningsplanlegging, instruksjonsteknikk, coaching og kundeoppfølging.

Du vil også lære om næringsbehov, livsstilssykdommer, motivasjonsteorier, hvordan du kan motivere og påvirke mennesker til fysisk aktivitet og ikke minst hvordan de skal nå sine personlige mål.

Dette er en morsom og lærerik utdanning som passer for deg som er nysgjerrig på PT-rollen og ønsker å jobbe som det, eller for deg som bare ønsker en aktiv skolehverdag.

Utdanningen vil gi deg 60 studiepoeng og en mulighet for å bygge videre på ulike idrettsutdanndnger.

Kosthold og coaching

Hos Active Education tilbyr vi også en videreutdanning innen kosthold og coaching. Dette kurset har samme innhold som andre semester av på Årsstudium PT og dekker det nasjonale kompetansekravet for å jobbe som PT i Norge. Dette er derfor et godt valg for deg som allerede har tatt Personlig trener basis kurset.

Som personlig trener opplever man ofte at resultatene hos kunden avhenger av flere faktorer utover den fysiske treningen. Dårlig kosthold er ofte en stor årsak til at man ikke oppnår de målene man har satt seg for treningen. Mange sliter også med motivasjon til å gjennomgå en fullstendig livsstilsendring. Kurset i kosthold og coaching gir deg en utdanning som personlig trener med en unik kompetanse til å jobbe med kundene dine på en helhetlig måte.

Høres en personlig trener utdanning spennende ut? Les mer om de ulike studiene her!