Har du et ønske om å studere idrett i Oslo, men er usikker på om det kan være noe for deg? Kunne du kanskje ha tenkt deg å bare prøve noen idrettsfag i et semester og samtidig bli utdannet PT? Da kan Active Education være noe for deg! Vi tilbyr studier over et halvt eller helt år, hvor du kan få studiepoeng samtidig som at du får testet deg i PT-rollen. Høres dette ut som noe for deg? Da bør du lese videre!

Studere idrett i Oslo med Active Education

Vi består av et faglig dyktig team som har et ønske om å utdanne de beste personlig trenerne i landet. Og selv om du ikke ønsker å bli personlig trener etter endt studie, er dette også studiet for deg som vil vite litt mer om hvordan hverdagen til en idrettsstudent ser ut.

Hos oss kan du velge mellom ulike studier og etterutdanninger, og dersom du ikke ønsker å studere idrett i Oslo har du også muligheten til å ta utdanningen i Florida.

Våre studier

Vil du studere idrett i Oslo, kan vi tilby tre ulike studier (i tillegg til et studie i Florida):

  • Årsstudium PT: Dette studiet gir deg 60 studiepoeng, og er den komplette PT-utdanningen. Kravene til dagen PTer har endret seg i bransjen da folk ønsker at PTene skal gå ut i arbeidslivet med mer kompetanse. Gjennom dette studiet får du oppfylt alle kravene pluss litt til. Vi hjelper deg med å lykkes som PT. Dersom du bare vil teste ut hvordan det er å studere idrett, er også dette studiet for deg. Vi tar deg gjennom ulike idrettsfag, coaching, anatomi og fysiologi samt ulike fysiske tester.
  • Personlig trener BASIS: Dersom du ikke vil bruke et helt år på å studere idrett, er dette studiet for deg. Her tar vi deg gjennom grunnfagene for PT-utdanningen samt gir deg tips og råd til hvordan du selv kan lykkes med trening. I tillegg får du 30 studiepoeng etter fullført studie.
  • Kosthold og coaching: Har du allerede en PT BASIS utdanning? Da bør du sjekke ut vår videreutdanning. Dette kurset er identisk med andre semester på årsstudium i PT, og gir deg det siste du behøver for å oppfylle dagens PT-krav.

Derfor bør du studere idrett med oss i Oslo

Våre studier gir deg nyttig kunnskap som du vil få bruk for i hverdagen og til egentrening. Du vil lære om hvordan du kan sette opp et effektivt treningsprogram og hvordan du kan tilpasse det. Du vil lære om hvor viktig styrketrening er og hva det gjør for kroppen, og om hvordan kosthold kan effektivisere treningen. Du vil også lære om hva kondisjonstrening gjør for kroppen, hvor ofte, hvor mye, og hvorfor. I tillegg vil du få gode venner og studiepoeng.

Alle våre studier er støttet av Lånekassen (dette krever at du allerede har studiekompetanse).

Ønsker du å lese mer om hvordan du kan studere idrett i Oslo? Les mer om våre studier her!