Ønsker du et kurs i trening? Er du nysgjerrig på hvordan kroppen fungerer, og hvordan muskler og skjelett henger sammen? Har du lyst til å vite mer om hvordan du bør spise for å øke idrettslige prestasjoner? Har du lyst til å vite hvordan du kan bli personlig trener? Da bør du lese videre!

Trening kurs – Bli personlig trener med Active Education 

Har du et ønske om å bli personlig trener og er derfor på jakt etter et personlig trening kurs tilpasset treningsbransjens krav, kan vi anbefale et av våre kurs. Vi har et kurs for deg som har en påbegynt PT utdannelse, eller som har et ønske om å ta en full PT-utdanning. Du har også muligheten til å ta et kurs over et halvt år dersom du bare er nysgjerrig på studiet, og ønsker du deretter å ta full utdanning vil du ha mulighet til å gjøre det også. 

Vi kan tilby et godt fagmiljø, en komplett utdannelse, og garanterte jobbmuligheter. 

Nye krav til nyutadnnende PTer

Det har opprinnelig vært mulig å utdanne seg til å bli PT gjennom et personlig trening kurs på et semester. Men treningsbransjen har nå oppdatert kravene sine, og fra 1. januar 2019 vil de største treningskjedene i Norge kreve at alle nyutdannede må ha en utdanning på minimum ett år eller 60 studiepoeng. 

Ved å ta personlig trener kurs gjennom Active Education sørger vi for at du får akkurat den kunnskapen, studiepoengene og stødigheten du behøver for å lykkes som PT. Dersom du bare er nysgjerrig på studiet, tilbyr vi også fremdeles et halvt årsstudium som du vil ha muligheten til å bygge på senere dersom du finner ut av at PT-yrket er noe for deg. 

Vi tilbyr trening kurs som:

Årsstudium PT – Dette er trening kurset for deg som ønsker en komplett utdanning innenfor personlig trening. Her vil du få 60 studiepoeng fordelt over ett år med fire utdanningssamlinger og en uke med praksis. Resten av utdanningen skjer over nett, noe som gjør studiet fleksibelt for deg med en hektisk hverdag. Dette er studiet for deg som ønsker å lykkes innenfor personlig trening eller som bare ønsker å kombinere trening med en utdanning. Her vil du lære om kroppens funksjoner og anatomi og om hvordan du kan optimalisere den for treningsprogresjon. Denne utdanningen dekker de nye nasjonale kravene som trer i kraft fra 1. januar 2019. 

Personlig trener BASIS – Dette er kurset for deg som ikke har et helt år å bruke på studiene, men som ønsker en liten innføring i hvordan hverdagen til en utdanning kombinert med trening ser ut. Her vil du kunne få 30 studiepoeng, hvor oppstarten skjer hver høst og vår. Skulle du ønske en full personlig trener utdanning etterhvert, er dette et studie du kan bygge på slik at du tilslutt vil få den kompetansen som trengs for å lykkes som personlig trener i Norge i dag. 

Personlig trener FLORIDA – Dette kurset i trening gir deg en grunnleggende PT-utdanning med en tilleggsdel som gjennomføres i Florida, USA. Dette er et trening kurs for deg som ønsker å kombinere trening, utdanning og sol. Etter endt kurs, vil du ha oppnådd 30 studiepoeng. 

Kosthold og Coaching – Dette er kurset for deg som ønsker å videreutdanne deg innenfor trening etter endt BASIS-kurs. Dette kurset er tilsvarende del 2 i vårt PT Årsstudium. Kurset gir deg den siste delen av kunnskap som trengs for å oppfylle de nye personlig trener kravene. 

Sjekk ut alle våre studier her! 

Ta trening kurs hos Active Education 

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby og hvorfor du bør ta kurs gjennom oss? Les mer her for å ta kontakt eller for å lese mer.