Personlig Trener Kurs

Har du et ønske om å ta et personlig trener kurs? Da bør du sjekke ut Active Education. VI kan tilby en gruppe kompetansedyktige instruktører og forelesere. Hos oss vil du få grundig opplæring i hvordan du kan lykkes som personlig trener.

Dersom du bare er nysgjerrig på hvordan det er å være personlig trener, men ikke nødvendigvis ønsker å jobbe som det, passer kursene våre for deg også. Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby? Da bør du lese videre.

Derfor bør du ta personlig trener kurs gjennom Active Education

Markedet for personlige trenere vokser raskere enn før, og aldri før har treningsbransjen hatt behov for flere personlige trenere. Det er også et økt ønske for at personlige trenere skal jobbe fulltid, og gjennom personlig trener kurs hos Active Education vil du få alt du behøver for å lykkes som PT.

I tillegg har treningsbransjen økt kravene til nyutdannede personlige trenere, og gjennom oss, får du en utdanning som oppfyller alt. Etter endt studie er du garantert jobb. Dersom du bare er nysgjerrig på PT-hverdagen uten at du ønsker å jobbe som det, vil du også få nytte av kursene våre. Du vil nemlig få økt selvtillit i salg, anatomi og fysikk som omhandler trening og kosthold i tillegg til at du vil få mange nye treningsvenner. Følg med videre for å lese om kursene vi kan tilby.

Ulike personlig trener kurs

Vi har kurs for alle og enhver:

Årsstudium PT – Dette er personlig trener kurset for deg som ønsker en komplett utdanning innenfor personlig trening. Her vil du få 60 studiepoeng fordelt over ett år med fire utdanningssamlinger og en uke med praksis. Resten av utdanningen skjer over nett, noe som gjør studiet fleksibelt for deg med en hektisk hverdag. Dette er studiet for deg som ønsker å lykkes innenfor personlig trening eller som bare ønsker å kombinere trening med en utdanning. Her vil du lære om kroppens funksjoner og anatomi og om hvordan du kan optimalisere den for treningsprogresjon. Denne utdanningen dekker de nye nasjonale kravene som trer i kraft fra 1. januar 2019, og vil derfor gi deg alt du behøver for å kunne jobbe som personlig trener for de største treningsbedriftene.

Dette personlig trener kurset vil gi deg alt du behøver for å lykkes i PT-rollen!

Personlig trener BASIS – Dette er kurset for deg som ikke har et helt år å bruke på kurset, men som ønsker en liten innføring i hvordan hverdagen til en utdanning kombinert med trening ser ut. Her vil du kunne få 30 studiepoeng, hvor oppstarten skjer hver høst og vår. Skulle du ønske en full personlig trener utdanning etterhvert, er dette et kurs du kan bygge på slik at du tilslutt vil få den kompetansen som trengs for å lykkes som personlig trener i Norge i dag.

Dette kurset passer for deg som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som personlig trener, og som ønsker å lære mer om hvordan du kan sette opp egne treningsprogram osv.

Personlig trener FLORIDA – Dette personlig trener kurset gir det en grunnleggende utdanning i personlig trening med en tilleggsdel som gjennomføres i Florida, USA. Dette er treningsutdanningen for deg som ønsker å kombinere trening, utdanning og sol. Etter endt kurs, vil du ha oppnådd 30 studiepoeng, i tillegg til ulike sertifiseringer som vil gi deg muligheten til å jobbe som personlig trener i utlandet.

Kosthold og Coaching – Dette er kurset for deg som ønsker å videreutdanne deg innenfor trening etter endt BASIS-kurs. Dette kurset er tilsvarende del 2 i vårt PT Årsstudium. Kurset gir deg den siste delen av kunnskap som trengs for å oppfylle de nye personlig trener kravene.

Sjekk ut alle våre studier her!

Nå dine mål – Ta personlig trener kurs hos oss

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby og hvorfor du bør ta kurs gjennom oss? Les mer her for å ta kontakt eller for å lese mer.