Bli med på Performance Coach-kurs i New York

2-5. juli 2019 inviterer vi med 20 studenter fra Norge og Sverige som får anledning til å gjennomføre del 1 av vår tre-trinns «Performance Coach» utdanning ved skolen vår på Manhattan i New York. Det er første gang vi åpner opp for studenter utenfor USA på dette kurset, og det gir våre heldige studenter fra Norden en unik mulighet til å kombinere reise og innholdsrike opplevelser i New York med en av de beste videreutdanningsmulighetene for ambisiøse trenere.

Kursavgiften er ordinært på kr. 14 500,- men du betaler kun kr. 8 900,- ved påmelding før 15. mai. Reise og bosted ordner den enkelte selv, og bestiller man tidlig med Norwegian kan man få flybillett til rundt kr. 4 000,- Bostedsalternativene er svært mange i NYC, fra det aller rimeligste og oppover.

Active Education vil ha to av våre lærere fra Norge og Sverige på kurset i NYC, og vi vil også prioritere et sosialt opplegg i tillegg til det faglige. I tillegg til undervisningen legger vi opp til omvisning i byen, felles middager, osv.

Innholdet i kursmodulen «Performance Coach – Phase 1» består av to dager med fokus på styrketrening rettet mot kraftutvikling, én dag med eksplosiv styrke/plyometrisk trening og én dag med utholdenhetstrening. Undervisningen omhandler prestasjonsrettet trening, og fokuserer på hvordan tilrettelegge for individuell prestasjonsøkning. Vi jobber med teori og praktisk trening om hverandre, og undervisningen vil effektivt være 6-8 timer hver av de fire dagene.

Alle deltakere blir sertifisert «Performance Coach – Phase 1» fra Active Education.

Det er ingen ordinær påmelding til dette kurset, da vi kun har 20 plasser som tildeles primært internt til våre studenter.

Ønsker du å være med oss til fantastiske New York? Meld din interesse ved å sende en e-post til info@activeeducation.no