Viktig informasjon for deg som skal starte hos oss høsten 2024

Viktig oppdatering til deg som vil starte hos oss høsten 2024.
 
Neste studiestart hos oss er i august, og opptak pågår for fullt.
I dette innlegget får du en oppdatering på søkerstatus, og hva som er viktig for deg å tenke på i tiden frem mot høsten.
 
1️⃣
Søknadsfrist:
Vi praktiserer løpende opptak basert på «førstemann-til-mølla» prinsippet.
NB: Husk at vi har begrenset antall plasser og at vi anbefaler at du søker i god tid for å være sikret plass.
 
2️⃣
Covid-19:
Vi gjør nå ordinært opptak til våre skoler i Spania og Bali Opptak for Florida er utsatt til 2025. 
Se forøvrig informasjon om hvert enkelt studie og sted på våre nettsider, samt reiseanbefalinger på www.regjerningen.no.
 
3️⃣
Antall plasser ledig og venteliste:
For å sikre god oppfølging og tett veiledning for hver student har alle våre utdanninger et maksimalt antall studieplasser. Denne begrensningen i antall plasser gjør dessverre at ikke alle får plass på den utdanningen de ønsker. Den beste måte å sikre at du får plass er å søke i god tid, og vi anbefaler at man søker så snart man har bestemt seg for hvilket studie man ønsker å ta.
Fra våren 2024 kan du holde av plass på ønsket utdanning, hvilket betyr at vi øremerker plassen til deg, og tar kontakt når vi ser det er få plasser igjen så du får meldt deg på og sikret deg studieplass. Vi har endret opptakssystemet til at det automatisk åpner seg nye plasser hvis noen melder seg av, og du vil derfor oppleve at antall studieplasser kan endre seg litt opp og ned i antall frem mot studiestart.
 
4️⃣
Studere med oss på Bali eller Spania.
Det er mye som skal planlegges før du reiser til en av skolene våre i utlandet. Visum, vaksiner, flybillett og bosted er noen av tingene som tar tid, og det er derfor viktig at du melder deg på i god tid og følger med på informasjon fra oss.
Vi starter forberedelsene til studiene våre i utlandet i mai måned, så følg med på e-poster fra oss da.
 
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på Messenger, Chat på nettsiden vår eller ring oss på 4030 2222. Våre hyggelige studieveiledere sitter klar med god informasjon og svar på dine spørsmål
 
Velkommen som student hos oss, vi ser frem til å treffe deg på en av våre utdanninger!