Suksesshistorier: Bård Botten

Mitt navn er Bård Botten, er 51 år og har jobbet som PT på Oppdal treningssenter siden jeg var ferdig med utdannelsen min ved Active Education høsten 2014. PT-utdanningen har gjort at jeg lyktes fra start, og allerede året etter jeg var ferdig med studiene hadde jeg en omsetning på nesten 600 000,- kroner. 

Å være PT betyr i perioder mye jobbing og lange dager, og for meg er dette en livsstil som bare er helt fantastisk. Jeg har i snitt ca 8-10 kunder hver dag i de mest hektiske periodene, mens jeg prioriterer å ha fri i helgene eller bare ha noen få kunder hvis det passer seg sånn.  Jeg har helt fra starten jobbet hardt for å oppnå gode resultater med kundene og få positive tilbakemeldinger, hvilket også har vært avgjørende for min suksess.

Utdanningen avgjørende

Jeg gjorde et bevisst og godt valg når jeg tok utdanningen hos Active Education. Skolen har et tilbud som passet meg utmerket. Studere hjemmefra og være med på samlinger i Oslo med en fantastisk gjeng med studenter, var det beste for meg.

Utdanningen har svært høy kvalitet, med flinke, inkluderende foredragsholdere som gjorde utdanningen min både utfordrende og spennende. Jeg fikk den tryggheten jeg trengte, og ble fort kjent med både medstudenter og de som jobbet i Active Education. Så selve opplegget var bare full klaff for meg.

 

Mine tips for å lykkes

Min strategi for å lykkes er disse punktene:

  • Elske jobben sin,
  • Jobbe hardt
  • Ha god kunnskap
  • Vær ydmyk
  • Ha god kjemi med kunden fra første stund, La kunden prate og være lyttende
  • Vær blid og trivelig 🙂

Jeg mener det er svært viktig å alltid møte kunden med en god presentasjon av seg selv, når de kommer inn på et treningssenter. Ta en god prat og «screening» av kunden er svært viktig. Sitte fremoverlent, lytt til kunden som har som regel mye å fortelle deg som PT. Det å være flink med mennesker er det viktigste punktet synes jeg. For mange er det en høy terskel å komme inn på et treningssenter, og dette er det viktig å være bevisst som PT. Har møtt mange med høye skuldre, men etter en stund, så er de fort trygge og gleder seg til varierte og gode treningsøkter. Så husk å vær flink til å se, møte og studere kunden fra første stund de kommer inn på et treningssenter.


Jeg anbefaler Active Education på det varmeste, fordi de var flinke til å skape trygghet, blide og trivelige forelesere som motiverer og engasjerer. Høy kompetanse på alle foredragsholderne.

Du kan bli den beste hvis du vil. Disse ordene fikk fra min sensor etter min praktiske eksamen. Fin start på mitt yrke som PT.

Takk til Active Education som ga meg muligheten til å skape drømmejobben.