Suksesshistorier: Espen B. Andersson

Espen B. Andersson studerte hos Active Education i 2011, og har siden den gang levert over 5000 PT-timer. Les om hans suksesshistorie her. 

* Navn : Espen B. Andersson
* Alder : 29
* Bosted : Oslo
* Hvor jobber du nå: Bryn PT-studio AS, som jeg også eier og drifter.
* Hvor lenge har du jobbet som PT : Arbeidet fulltid siden februar 2012.
* Hvilke resultater kan du vise til (antall timer solgt, utmerkelser, etc.) : Levert litt over 5 000 timer.

 

Hvorfor valgte du Active Education?

Jeg valgte Active Education da de fremstod som et naturlig og seriøst valg blant aktørene jeg kjente til. For meg var det avgjørende å velge en utdanning som tok det faglige seriøst, og som hadde et uttrykk som fremstod genuint.

 

Hva synes du om opplegget og kvaliteten på Active Educations utdanning?

For meg var AE sin utdanning og reisen jeg her begynte som PT den erfaringen i livet jeg alltid vil se tilbake på som definerende. Å utdanne seg til PT ved AE var ikke bare interessant og nyttig, men likefullt et opplegg som for meg handlet om både utdanningen, så vel som med-studentene og det inkluderende miljøet studiet inviterte til.

 

Hva har vært din strategi for å lykkes?

Nøkkelen for meg har alltid vært å ta fullt ansvar for mitt arbeide, og å være ydmyk i min tilnærming. Selv om man jobber på et godt trafikkert senter, er det viktig å være dedikert i sin tilstedeværelse og virkelig jobbe hardt for å vise frem seg og sitt unike produkt til de rundt seg. Det å livnære seg som PT er tøft, men samtidig en drøm mange ønsker å etterleve, og virkelig verdt all den innsats det krever for å lykkes.

 

Hva er dine beste tips til de som skal starte som PT?

Vit hvem ‘du’ er, og tør å definere din egen vei. I praksis vil dette si at du vil ønske å være ydmyk, men samtidig trygg på hva du leverer av arbeid, og tørre å fokusere på det du kjenner hjertet ditt pumper ekstra for. Når du jobber med noe du liker, vil du utstråle dette av natur, noe som er attraktivt for både eksisterende kunder, så vel som nye.

 

Hvorfor vil du anbefale andre å studere med Active Education?

AE sine studier kan varmt anbefales, da de effektivt kombinerer kvalitetsundervisning i det teoretiske, så vel som det praktiske, og har svært dyktige forelesere med seg på laget.