Suksesshistorier: Jeanett Bibow-Jensen

I vår artikkelserie «Suksesshistorier» trekker vi frem tidligere studenter som har lykkes i yrket som trener, og denne gangen er det Jeanett Bibow-Jensen sin tur. Les hennes historie her.

Navn: Jeanett Bibow-Jensen
Alder: 27
Bosted: San Diego

Hvor jobber du nå

Begynner på mastergrad i Higher Education Leadership på University of San Diego.

Hvor lenge har du jobbet som PT

Ferdig utdannet Høsten 2012, da tok jeg det som da het Personlig Trener 1-utdanningen til Active Education i Florida

 

Hvorfor valgte du Active Education

Jeg valgte active på grunn av muligheten til å ta PT-utdanning i Florida. Active Education har et godt rykte, og var de første på markedet som åpnet for et slikt samarbeid, hvor jeg følte at jeg ville skille meg ut og samtidig utvikle min personlige interesse for trening på den mest effektive måten.

 

Hva synes du om utdanningen

PT-utdanningen til Active Education i Florida skilte seg ut fra andre programmer, da det ga studenter erfaring og kunnskap fra både norske og amerikanske professorer med bred erfaring innen personlig trening, professjonell utivkling av atleter, idrett og akademia.

Som studenter ble vi trygge i rollen som PT nettopp fordi læreplanen var holistisk omfattende på både teoretisk og praktisk plan, hvor jeg mener at begge deler er essensielle for enhver potensiel PT, og særlig i forhold til at jeg personlig kunne selvsikkert si at jeg ville utføre min jobb til det beste for kunden. Studiet var også fyllt med ulike muligheter til å spesialisere seg innenfor ulike treningsmetoder, og man kunne da komme hjem til Norge med sin egen «niche».

Hva har vært din strategi for å lykkes

Hovedsaklig tror jeg at min suksess bunner i min lidenskap for trening, samt min motivasjon til å lære. Enhver utdanning er en investering en tar, og det er derfor viktig at man går inn fra dag én med motivasjonen til å få mest mulig ut av skoledagen. Studiet var absolutt krevende fra start, hvor nærmest hver dag var fullpakket med ny lærdom, derfor bør en innstille seg å ta med seg mest mulig fra hver time slik at man ikke faller bakpå.

 

Beste tips for deg som vil bli PERSONLIG TRENER

For å lykkes på PT-studiet bør man ha en særskilt interesse for trening og for mennesker. Vær ÅPEN for å lære, det er ikke én metode for alle, og vit at man skal være kildekritisk og at du mest sannsynlig må gi slipp på trenings og ernærings myter som en kanskje har holdt tett til brystet tidligere. Sett deg inn i materialet fra starten av, slikk at du tilegner deg grunnlaget du behøver for videre pensum. Som sagt, Active Education tilbyr en holistisk læreplan hvor alt går hånd i hånd. Vær nysgjerrig, still spørsmål, og bruk professorer og instruktører for hva de er verdt, de er der for at du skal utvikle deg på alle plan.

 

Hvorfor vil du anbefale Active Education til andre

Active Education er en skole som først og fremst tilby svært bra utdanninger, og de har også en måte å ta vare på sine studenter som er utrolig bra.  De vil ditt beste velgående og at du skal lykkes. Jeg angrer ikke et sekund på mitt valg, og ville gladelig gjort det igjen.