Bosted – Bali

Ønsker du å booke rom på hotellet vi samarbeider med i Sanur, så finner du mer informasjon om booking her.

 

Hotellet vi samarbeider med

På Bali samarbeider vi med Prime Plaza Hotel Sanur, et hotell som ligger ca. 5 minutt unna den flotte stranden i Sanur på østkysten av Bali. Der har vi også vår studieadministrasjon tilgjengelig daglig. På hotellet er det stort bassengområde, flere restauranter og fine fellesområder.

Adressen til Prime Plaza Hotel Sanur er: Jalan Hang Tuah 46 Sanur, Bali, 80228 Sanur, Indonesia
Telefonnummer: +62 361 281781

Her kan du lese om Prime Plaza Hotel Sanur.

(Bosted kan endres om Active Education finner bedre avtaler for studentene.)

 

Pris og booking av hotell

To studenter deler rom. Om du reiser sammen med noen du kjenner kan du velge å bo sammen med vedkommende hvis det er ønskelig. Reiser du alene plasserer vi deg sammen med en medstudent av samme kjønn.

Pris inkludert frokostbuffet er 670 000 IDR (Indonesiske ruphia) pr. 2 mannsrom. Dette tilsvarer ett sted mellom ca. kr. 450,- 490,- NOK pr. døgn (med forbehold om endring og valutakurs).

Ønsker du å bo alene, betaler du for hele prisen for rommet 670 000 IDR.

Du kan booke opphold/hotell selv på andre hotell om ønskelig, men du må selv sørge for transport til ønsket hotell fra/til flyplassen. Booker du hotell på egen hånd er det fint om du sender oss informasjon hvilket hotell du har booket inn på (ev. link til hotellet).

Booking av rom på studenthotellet gjelder for hele oppholdet og er bindende og kan ikke endres eller kanselleres etter booking. Reiser man bort i denne perioden, må hotellet likevel betales. Man kan heller ikke endre hvem man skal bo sammen med om dette ikke er lagt ved i bestillingen.

Send mail til info@activeeducation.no innen 19. juli og gi oss beskjed og om du vil dele rom, bo alene eller hvem du ønsker å dele rom sammen med. Minner om at perioden du booker på studenthotellet gjelder fra 12. september til 24. november, totalt 74 dager. Du betaler for hele denne perioden, selv om du eventuelt velger å reise bort i helgene.

Minner om at siste student som booker hotellrom via oss og som ønsker å dele rom, kan risikere å måtte bookes inn på singelrom og betale for dette, dersom det mangler en booking for å få fylt opp dobbeltrom.

 

Betaling av bosted

Betaling for rom på studenthotellet gjøres i to deler. Den første betalingen gjør du på hotellets nettside, og gjelder for de første 14 dagene av oppholdet. Du vil få tilsendt en egen e-post fra hotellet med betalingsdetaljer, og du kan bruke Visa/kredittkort eller tilsvarende å betale med online.

Betaling for resten av oppholdet gjør du etter ankomst på hotellet, i én betaling. Du kan betale med Visa/kredittkort i resepsjonen.