Bosted – Spania

Bosted og booking

Du kan velge å ordne eget bosted, men de aller fleste av studentene velger å bo på «studenthotellet» Aparthotel ILUNION Miramar,(https://www.ilunionhotels.com/hotel-aparthotel-ilunion-miramar-en-malaga/)tidligere navn Hotel Myramar. Det er gangavstand til skolen, Middelhavet og Fuengirola sentrum. Leilighetene er pent møblert og inneholder stue, bad og kjøkkenkrok. Samtlige leiligheter har balkong. Dyrehold i leilighetene er ikke tillatt.

Leilighetshotellet har:

  • Utendørs og innendørs svømmebasseng
  • Boblebad og badstue
  • Bar og restaurant
  • Padelbaner
  • Treningsrom
  • Vaskerom
  • Trådløst nettverk

 

Booking av leilighet

Leilighetene kan leies for ett semester om gangen. Leieperioden for høstsemesteret er 9.september til 14. desember og husleien er satt for hele denne perioden. Det vil si om du reiser hjem til Norge før 14. desember vil det ikke være reduksjon i prisen. Husleie for en 2-soveroms leilighet (to studenter deler leilighet, eget soverom) er 2800,- euro per student for hele semesteret. Husleie for en 1-soveroms leilighet (to deler leilighet, deler soverom eller én sover i stuen) er 2.350 euro per student for hele semesteret. Ønsker du å bo i en 1-soveroms leilighet alene, er husleie 4.250 euro.

Husleie inkluderer internett, strøm og oppvarming, samt vask av leilighet, håndklær og sengetøy. Bruk av vaskerom er ikke inkludert i husleien. Polletter til vaskemaskin fås kjøpt i resepsjonen

Det er mulig å forlenge leieperioden mot et tillegg i prisen. Ta kontakt med administrasjonen på e-post opptak@amh.no hvis det er aktuelt.

Studenter som ønsker å leie bolig gjennom skolen, må gi beskjed om dette på e-post til opptak@amh.no innen 10. juli. Skriv NAVNET DITT + BOLIG SPANIA i emnefeltet. Studenter som ønsker å bo i leilighetshotellet må signere en leieavtale med skolen. Gi også beskjed om du ønsker å dele leilighet med venn/venninne (oppgi navn i bestillingen)

Husleie skal betales forskuddsvis per semester og faktureres ved semesterstart. Det er mulig å betale husleie per måned, men det tilkommer da et tillegg i leie på 40 euro per semester.

Studenter som leier bolig gjennom skolen plikter å betale kr 4.000 i depositum. Depositumet tilbakebetales etter leieperiodens utløp, såfremt leiligheten ikke har skader utover alminnelig slitasje.

 

Betaling av husleie

Husleie skal betales forskuddsvis per semester, med forfall 2.september. Det er mulig å betale husleie per måned, men det tilkommer da et tillegg i leie på 10 euro per måned.

Studenter som leier bolig gjennom skolen, plikter å betale kr 4.000 i depositum. Depositumet tilbakebetales etter leieperiodens utløp, såfremt leiligheten ikke har skader utover alminnelig slitasje.