Delbetaling gjennom Svea Finans

I samarbeid med Svea Finans tilbyr vi rentefri nedbetaling over hele 24 måneder, med muligheter for å utvide nedbetalingstiden opptil 60 måneder.

Når du skal studere med Active Education, er det viktig å huske at studieavgiften til skolen må betales inn før studiestart og før Lånekassen utbetaler første avdrag (dersom du skal søke Lånekassen om støtte/lån). Dette gjør at du enten må ha oppsparte midler selv, eller søke om en nedbetaling gjennom vår samarbeidspartner Svea. 

Svea tilbyr deg opptil 24 måneders rentefri nedbetaling, og dette er et populært tilbud som gjør det enklere for deg fordi du slipper å bruke oppsparte penger ved påmelding.

VIKTIG: SVEA Finans er et kredittselskap, som alltid vil gjøre en kredittvurdering av deg når du søker. Dette betyr at SVEA henter inn informasjon om din (og eventuelt medsøkers) økonomiske situasjon, eksisterende og tidligere gjeldshistorikk. Dersom kredittvurderingen oppfyller visse krav vil du få tilsagn om rentefri nedbetaling. Active Education har således ingen innvirkning på om du får tilsagn eller ikke. Skulle du få avslag på søknaden, ring SVEA. De kan gjøre en manuell vurdering av søknaden din.

Velger du å betale ned hele beløpet innen 6, 12 eller 24 måneder er finansieringen helt rentefri, og det er kun et mindre oppstarts- og administrasjonsgebyr (se informasjon om priser i lenken under).

På avtalene med 12 og 24 måneder nedbetaling er det mulig å utvide avtalen til 60 måneder, da vil det tilkommer renter og avgifter. Se informasjon på lenken under gjeldende for de ulike betalingsalternativene.

OBS: Minner om at månedsbeløp for betaling som er angitt på 12 og 24 måneder avtale, er minstebeløp du betaler ink. renter, om du betaler ned på 60 måneder. Du regner ut selv hvor mye du ønsker å betale inn for å få betalt ned hele studieavgiften innen de rentefrie månedene.

Valgalternativet for nedbetaling hos SVEA er som følgende:

  • 6 måneder rentefri delbetaling, etableringsgebyr kr. 349,- termin/fakturagebyr kr. 75,-
  • 12 måneder rentefri delbetaling (rente 9,9% fra måned 13-60) etableringsgebyr 999,- termin/fakturagebyr kr. 75,-
  • 24 måneder delbetaling (rente 9,9% fra måned 25-60) etableringsgebyr 999,- termin/fakturagebyr kr. 75,-

Vi minner om at prisendringer hos Svea kan forekomme.

For informasjon om dine nedbetalingsmuligheter hos SVEA, følg denne lenken for å legge inn en søknad og se vilkår og betingelser:

PS: Merk at beløpet du søker om hos Svea må være likt beløpet for studieavgiften du skal betale til Active Education. 

SØK OM NEDBETALING AV STUDIEAVGIFTEN HER