Å velge riktig utdanning er avgjørende for kompetansen du sitter igjen med og mulighetene for å få jobb. Active Education er et foretrukket valg for ambisiøse studenter som er opptatt av seriøs og anerkjent utdanning, og i listen under finner du studentenes egne begrunnelser for hvorfor de valgte oss. 

 • 1. Studiepoeng fra høgskole

  Hos oss får du hele 30 studiepoeng pr. halvår gjennom vårt samarbeid med Høgskolen i Innlandet (60 studiepoeng ved gjennomført Årsstudium PT). Å ta en utdanning som gir studiepoeng er svært viktig for din samlede kompetanse, og viser at utdanningen din er kvalitetsikret og forankret i det øverste utdanningssystemet i Norge.

 • 2. Lånekasse-støtte og delbetaling

  Vi er opptatt av at det skal være mulig for alle å ta utdanningen de drømmer om, og tilbyr derfor fleksible betalingsløsninger av studieavgiften i samarbeid med Svea. Om du tar utdanning hos oss med studiepoeng har du også rett til full basisstøtte inkludert stipend gjennom Statens Lånekasse for utdanning.

 • 3. Fleksibelt og tilpasset deg

  Ønsker du 100% nettstudier, eller trives du best med å delta i fysisk undervisning? Hos oss kan du velge akkurat den studiepakken som passer deg best. Vi tilbyr alt fra rene nettstudier der til og med eksamen kan tas digitalt hjemmefra, til utdanninger med deltakelse i fysisk undervisning. Les mer om våre studiepakker HER.

 • 4. Karrierefortrinn og jobbformidling

  Som Active Education-student er du svært ettertraktet i arbeidsmarkedet, og din utdanning er høyt verdsatt. Samtlige treningskjeder i Norge samarbeider med oss, og skolen er en av de viktigste bidragsyterne til at treningssentre over hele landet har tilstrekkelig tilgang til kompetente instruktører og PT’er. Vårt mål er at alle studenter som ønsker det skal gå rett fra skolebenken til fulltids jobb, og vi jobber derfor aktivt med karriereveiledning og jobbformidling.

 • 5. Ledende yrkeslisenser og sertifiseringer

  Sertifiseringene du får utstedt etter Årsstudium PT er den mest omfattende lisensieringspakken i Norge på dette nivået, hvilket er en stor trygghet når du skal søke jobb. Våre sertifiseringer tilbys på flere nivåer, og ved gjennomført årsstudium blir du sertifisert både som Fitness Instructor (AEL2), Personal Trainer (AEL3), Nutrition Coach (AEL4) og Weight Management Specialist (AEL5)

 • 6. Anerkjent kompetanse

  Vårt profesjonelle nettverk innen trenings- og utdanningsbransjen gir deg store fordeler når det kommer til å dokumentere din kompetanse. Våre utdanninger er godkjent av bransjeorganisasjonen Virke i Norge, og er akkreditert i det høyere utdanningssystemet slik at du får vitnemål fra våre samarbeidende høgskoler og universitet. Active Educations sertifiseringer er godkjent av alle de ledende treningskjedene i Norge, og våre studenter er pga. sin høye kompetanse særlig ettertraktet i jobbmarkedet.

 • 7. Lær av de beste

  Våre lærere og trenere er noen av de beste på sine felt, og det er utrolig inspirerende å lære av så mange dyktige fagpersoner. I de teoretiske emnene bruker vi dyktige forelesere med spisskompetanse innen anatomi, fysiologi og helsevitenskap, mens våre trenere i den praktiske undervisningen er noen av de mest suksessfulle PT’ene i treningsbransjen. Se oversikt over alle våre ansatte HER.

 • 8. Seriøs og anerkjent utdanning

  Active Education er et trygt utdanningsvalg for ambisiøse studenter som er opptatt av kvalitet. Alle våre studier er vitenskapelig forankret og faktabaserte, og kompetansen til våre studenter er høyt anerkjent og verdsatt i treningsbransjen.

 • 9. Høy undervisningskvalitet

  Vi legger stor innsats i å sikre best mulig læringsutbytte for hver enkelte student. Dette gjør vi gjennom nytenkende pedagogikk, innovative læringsmetoder og en omfattende satsing på digitale verktøy. Høy utdanningskvalitet er vårt varemerke og noe vi er svært stolte av.

 • 10. Bygg videre til bachelorgrad

  Hos oss utdanner du deg ikke i en blindvei. Vi er tvert i mot opptatt av at våre studier skal fungere som springbrett og døråpnere til høyere grads studier, og vi er svært stolte over at vårt Årsstudium Personlig Trener er godkjent som første året i bachelorgraden i «Idrettsvitenskap med fordypning i helse- og treningsfysiologi«. Dette gjør at du etter å ha fullført årsstudiet hos oss kan gå direkte videre til andre året ved Høgskolen i Innlandet på Lillehammer – enten med en gang etter avsluttet årsstudie hos oss eller ved en senere anledning etter du har jobbet som PT en stund.

  Årsstudium PT kan også brukes inn i andre bachelorgrader ved Norske høyskoler og universiteter, men innpass må da søkes om individuelt og godkjenning er opp til den høgskolen du søker til.

Se klipp fra STUDIEHVERDAGEN HER:

Del