NYHET: Start årsstudium personlig trener både høst og vår

For å imøtekomme den store pågangen på vårt populære årsstudium personlig trener, utvider vi nå med oppstart av studiet både høst og vårsemesteret. Det betyr at du kan starte din utdanning når det passer deg best, enten i januar (vårsemesteret) eller i august (høstsemesteret).

Med vårt komplette årsstudium personlig trener, får du internasjonale sertifiseringer som fitnessinstruktør, personlig trener og kostholdsveileder og kan gå rett i jobb etter utdanning. Studiet er tilrettelagt for deg med en hektisk hverdag. Du har tilgang til vår elektroniske læringsportal fra mobil, nettbrett eller datamaskin når det måtte passe deg, og du kan se forelesninger og gjøre læringsoppgaver i ditt tempo.

NETTBASERT OG FLEKSIBEL UNDERVISNING

En vanlig undervisningsuke består av ulike videoforelesninger (avhengig av tema) og tilhørende oppgaver, og disse leksjonene ser du når det selv passer deg og du er således ikke låst til noen faste tider. Det eneste du må passe på er at du får sett alle forelesninger og gjennomført de obligatoriske oppgavene før hver samling.

Vi legger opp til tett dialog og kommunikasjon på læringsplattformen, og det er både lærerstyrte og studentinitierte diskusjoner ukentlig. Dette er et viktig bidrag til økt forståelse og en god måte å diskutere det faglige med både medstudenter og forelesere.

HØY ANDEL PRAKTISK UNDERVISNING

Personlig trener er et praktisk yrke, og vi har derfor en av bransjens aller høyeste praksisandeler i utdanningen. De fysiske undervisningssamlingene er obligatoriske og du må påregne intensive dager med instruksjon og trening i tidsrommet 08.00-17.00 hver av samlingsdagene. Undervisningssamlingene gjennomføres over 4 dager om gangen (mandag tom. torsdag).

FØRST I NORGE MED VEILEDET PRAKSIS

I tillegg til de fysiske samlingene er det en obligatorisk eqenpraksis-periode som gjennomføres mellom samling 1 og 2 i første halvdel (1. semester) av studiet. I denne perioden skal du planlegge, gjennomføre og evaluere treningsøkter som forberedelse til praktisk PT-eksamen som danner avslutningen på studiet. Dette er en svært lærerik del av studiet som får frem refleksjon og erfaringsbasert kompetanse som ikke alltid er like enkelt å formidle i et «klasserom».

I andre halvdel av studiet (2. semester) gjennomføres det som for mange er høydepunktet på studiet; en obligatorisk 3 ukers veiledet praksis på treningssenter. Som den eneste skolen som er i stand til tilby dette, er vi stolt over å gi våre studenter en unik mulighet til å få førstehånds erfaring fra bransjen de skal jobbe i.

For oversikt over datoer og informasjon om hvordan du søker plass på årsstudium personlig trener, besøk studiets nettside her: https://activeeducation.no/studie/personlig-trener-arsstudium/