NYHET: Nå kan du velge 100% nettstudie

Koronakrisen har dramatisk forandret samfunnet vi lever i, og det høyere utdanningssystemet blir berørt på lik linje med alle andre bransjer og sektorer. Som ledende skole for utdanning av personlige trenere i Norden gjør Active Education nå viktige grep for å sikre best mulig utdanningskvalitet og fleksibilitet for alle våre studenter – ikke bare på kort sikt som følge av Covid-19, men også som permanente endringer for å fortsette å gi det beste utdanningstilbud innen personlig trening på lang sikt. 

 

Først i Norge med 100% nettbasert PT-utdanning

Den største og viktigste endringene vi gjør i våre studieplaner, er å tilpasse obligatoriske krav og læringsutbytter for å imøtekomme kravet om digital og fleksibel tilpasset læring. Muligheten for å kunne ta hele PT-utdanningen nettbasert er et av de vanligste spørsmålene vi får fra våre studenter, og vi er nå svært glade for å endelig kunne tilby dette til alle som ønsker maksimal fleksibilitet i måten man tar utdanningen på.

Hva mener vi egentlig med 100% nettbasert? Jo, med det mener vi at absolutt alt i utdanningen gjøres på vår elektroniske læringsportal. Fra studiestart til studieslutt følger du både teoretisk og praktisk undervisning hjemmefra når det passer deg, og du gjennomfører innleveringer og tar alle eksamener digitalt hjemmefra. Det er ingen krav om oppmøtetid eller -sted.

 

STUDIEPOENG OG LÅNEKASSESTØTTE INKLUDERT

100% nettbasert utdanning kan velges på alle våre mest populære studier:

Studiepoeng og støtte fra Lånekassen forutsetter at du har generell studiekompetanse (GSK) eller realkompetanse på tilsvarende nivå før studiestart. Mangler du GSK kan du fortsatt ta våre utdanninger, og gjennomføringen av studiet og kompetansen i form av de internasjonale sertifiseringene er de samme (men du får ikke studiepoeng og støtte fra Lånekassen). Er du usikker på om du har generell studiekompetanse, les mer om hva som kreves for å studere på universitet og høgskole her.

 

DU KAN FORTSATT DELTA PÅ PRAKTISKE SAMLINGER

Selv om vi vet at mange vil ha full fleksibilitet og ønsker å ta hele utdanningen nettbasert, vet vi at det også er en del som gjerne vil delta på de praktiske undervisningssamlingene med oss i Oslo. Det vil selvfølgelig fortsatt være mulig, og du velger selv akkurat den læringsmodellen som passer deg best.

Etter at du har meldt deg på hos oss og betalt administrasjonsgebyret, vil vårt opptakskontor følge deg opp og sørge for at du blir plassert på den utdanningsmodellen du ønsker. Les mer om det under.

 

Velg utdanningsmodellen som passer deg best

Når du har meldt deg på hos oss, blir du kontaktet av en av våre hyggelige studieveiledere som sørger for å innrullere deg i den studiemodellen du ønsker. Her får du tre valg:

  1. FULL FLEX (uten studiepoeng og ingen støtte fra Lånekassen): Dette er vår aller mest fleksible utdanningsmodell, der du selv bestemmer fremdrift og når du vil ta eksamen. Her har du ingen anledning til å få studiepoeng, men til gjengjeld kan du starte utdanningen når du selv ønsker (start i dag om du så vil) og bruke akkurat så lang eller kort tid du ønsker på å jobbe deg gjennom læringsmateriellet og pensum. Når du er klar gir du oss beskjed om at du ønsker å ta eksamen, så organiserer vi dette for deg «on demand».
  2. ONLINE ONLY (med studiepoeng og støtte fra Lånekassen):  I denne utdanningsmodellen følger du ordinær semesteravvikling med høst- og/eller vårsemester, men har ingen oppmøteplikt og følger all undervisning og gjør alle eksamener nettbasert. Høstsemesteret starter i august og er ferdig i desember, mens vårsemesteret starter i januar og er ferdig i mai. Du får full uttelling på studiepoeng (30 sp. pr. semester) og rett til støtte fra Lånekassen.
  3. ALL INCLUSIVE (med studiepoeng og støtte fra Lånekassen): Denne utdanningsmodellen inkluderer egen faglig veileder som følger deg opp gjennom hele studietiden, samt full deltakelse på praktiske undervisningssamlinger ved skolen vår i Oslo. Dette er vårt mest populære valg for deg som ønsker tett oppfølging og veiledning av våre dyktige fagpersoner gjennom hele studietiden, og som ønsker å møte medstudenter og forelesere til regelmessig praktisk undervisning. Du følger her ordninært høst- og/eller vårsemester (avhengig av studiet du søker på) og får full uttelling på studiepoeng (30 sp. pr. semester) og rett til støtte fra Lånekassen. «All inclusive»-modellen inkluderer også aktiv karriereveiledning og jobbformidling, og er et naturlig valg for alle som ønsker å komme raskt i jobb. Active Education har traineeavtaler med treningskjedene, og mange av våre studenter starter i jobb allerede før de er ferdig med utdanningen hos oss (mot at de forplikter seg til å fullføre).

Har du spørsmål om våre utdanningsmodellen? Ta kontakt med oss for en uforpliktende studieveiledning enten på telefon eller e-post:

Telefon: 4030 2222

E-post: info@activeeducation.no