Suksesshistorier: Andrine E. Støver

I vår nye artikkelserie «Suksesshistorier» treffer du tidligere studenter hos Active Education som har lykkes i yrket som Personlig Trener (her kan du lese mer om studiet som Andrine tok hos oss)

Først ut er Andrine Eileen Støver, som tok sin PT-utdanning hos oss i 2015. Les hennes opplevelse av å være Active Education-student og hva hun har gjort for å skape sin karriere som personlig trener.

Hvilken PT-utdanning har du, og hva synes du om studiet og skolen?

Jeg har PT-utdanning fra Active Education, som jeg tok i Bali i 2015. Jeg var og er fortsatt veldig fornøyd med studiet, logistikken rundt å bo i Bali i over tre måneder og oppfølgingen vi fikk både i og utenfor studiet var helt fantastisk. Jeg vil gjerne belyse at noen av foreleserne var utrolig flinke, og hadde en god formidlingsevne som gjorde at jeg lærte bedre, og som i ettertid har jeg gjort at jeg er jobber bedre som PT den dag i dag.


Hvor jobber du nå, og hvor lenge har du arbeidet som PT?

Jeg jobber på Bryn PT-studio i Oslo, et privat treningssenter hvor kunder kommer etter avtale med trener. Jeg kunne ikke bedt om en bedre arbeidsplass, og har jobbet her siden mai 2017. Før dette jobbet jeg på en semi-privat treningsstudio i Oslo, hvor jeg bygget opp mye av den kundebasen jeg har videreført den dag i dag.

Hva har vært din strategi for å lykkes som PT?

Jeg valgte å stå på, når andre rundt meg falt av fordi det ikke fungerte på ‘tre måneder’. Suksess tar tid, og det er dessverre ingen snarvei som gir samme resultat. Min vei har i tillegg vært sosiale medier, primært på Facebook og Instagram. Det er mange PT-er i Norge, og det er derfor viktig å avdekke hva du står inne for og hva du ønsker å fronte. Det jeg har lært aller mest i årene som har vært, er at det fungerer dårlig å prøve å være noe jeg ikke er. Det var først når jeg fant ut av mine verdier at jeg klarte å nå ut til menneskene som jeg ønsket å hjelpe.

Hva er dine beste tips for PT-er som skal lykkes i dag?

  1. Omring deg med mennesker som har selv har lykkes, som motiverer deg og som har beina godt plantet på bakken.
  2. 

Ikke gi opp så fort du møter motstand. Hvis du ser på noen av menneskene i verden som har hatt størst suksess, har de gjerne hatt mer motgang enn medgang de første årene. Det er viktig å huske på at motgang ikke betyr at det ikke kommer til å gå, men at det heller er erfaringer som gjør deg bedre rustet til senere tid.
  3. Hør på de rundt deg som gir deg tips. De har gått og erfart veien før deg, og vet mest sannsynlig hva de snakker om. Med andre ord: vær ydmyk.

Les mer om utdanningen til Andrine og hva skal som skal til for at også du lykkes på denne siden.