Fortsatt mulig å søke for høsten 2020 (men få plasser igjen)

Studiestart for høstsemesteret 2020 er mandag 17. august. De fleste studiene våre i Norge og på nett begynner å bli fulltegnet, men vi har fortsatt noen ledige plasser for deg som ønsker å komme i gang med årsstudium PT, personlig trener basis eller kostholdsveilederutdanningen.

Søknadstallene for høyere utdanning for skoleåret 2020/2021 er rekordhøye, og flere høyskoler og universiteter har opptil 20% høyere søkertall enn normalt. Dette har ført til at karaktersnittet for å komme inn på enkelte studieretninger er høyere enn normalt, og mange studenter har fått avslag eller må stå på venteliste.

Om du er en av de som har fått planene endret for høsten, så har du fortsatt mulighet til å søke om plass hos oss. Active Education har løpende opptak og tar opp studenter helt frem til studiestart så sant det er ledig plass på studiet.

Med bare få uker til studiestart er det ikke mange plasser ledig, men om du er rask kan du fortsatt sikre deg en av plassene på følgende utdanninger:

På alle utdanningene utenom FFT og GFT kan du velge mellom å ta studiet 100% nettbasert eller ved å delta på de praktiske samlingene. Les mer om studiepakkene HER.

Har du spørsmål, ikke nøl med å sende oss en henvendelse via chatten på nettsiden eller på direktemelding på Instagramkontoen vår eller på Facebook.