FØRST I NORGE MED 100% NETTBASERT PT-UTDANNING

Active Education var den første skolen i Norge som etablerte Årsstudium Personlig Trener på 60 studiepoeng med nettbasert teori i 2009. Siden den gang har vi utviklet nye og innovative digitale læringsmetoder, og vi er nå stolte over å kunne tilby interaktiv undervisning også for den praktiske delen av utdanningen. Dette betyr at du nå kan velge å følge både teori og praktisk undervisning hjemmefra, og til og med eksamener kan du velge å utføre digitalt gjennom høgskolenes elektroniske eksamenssystem.

 

VALGFRITT TILBUD OM FYSISKE UNDERVISNINGSSAMLINGER 

Selv om vi vet at mange setter pris på å ta personlig trener studie 100% nettbasert, er det også en del som foretrekker tettere lærerkontakt og interaksjon med medstudenter i klasserom og på treningssenter. Vi kommer derfor til å opprettholde tilbudet om praktisk undervisning ved skolen vår i Oslo, men da som et valgfritt alternativ slik at de som heller ønsker å møte opp fysisk kan gjøre det.

 

STUDIEPOENG du kan bruke videre i en bachelorgrad

Alle våre personlig trener studier på nett akkrediterer studiepoeng gjennom våre akademiske samarbeidspartnere. Vi har ingen karaktergrense for å få på plass hos oss, men du må ha generell studiekompetanse fra videregående eller realkompetanse på tilsvarende nivå om du skal få godkjent studiepoeng for våre utdanninger.

De to mest populære utdanningsvalgene våre er:

Personlig trener basis – 30 studiepoeng (varighet: 5 måneder)

Årsstudium Personlig Trener – 60 studiepoeng (varighet: Ett år)

 

Etter fullført årsstudium hos oss kan du søke deg direkte videre til 2. året på bachelorgraden i idrettsvitenskap med fordypning i helse og treningsfysiologi ved høgskolen i Innlandet. Les mer om denne bachelorgraden HER og ta kontakt med oss for hvordan vi kan hjelpe deg med plass på denne populære utdanningen.

 

STØTTE FRA LÅNEKASSEN

Du har rett til basisstøtte (både lån og stipend) på opptil kr. 110 000,- i året når du studerer hos oss med studiepoeng. Les mer om støttebeløpene på siden til Lånekassen.

 

INTERNASJONALE SERTIFISERINGER

Når du tar nettbasert PT studie gjennom Active Education, er du trygg på at du får den beste kompetansen på markedet, og at dine lisenser og sertifiseringer er godkjent internasjonalt. Som student med oss er du kvalifisert til din egen profilside i «European Register of Exercise Professionals» (EREPS), hvilket gjør din kompetanse søkbar for alle arbeidsgivere. EREPS samarbeider også med nasjonale registre over hele verden, hvilket gjør at det er lett å søke jobb både i USA, Australia og de fleste andre land.

Følgende lisenser er inkludert når du velger årsstudium personlig trener nettstudie hos oss:

✅ Fitness Instructor (EQF level 3)

✅ Personal Trainer (EQF level 4)

✅ Nutrition Coach (AE level 4)

✅ Weight Management Exercise Specialist (EQF level 5)

 

TETT OPPFØLGING AV DYKTIGE LÆRERE OG DE BESTE TRENERNE I BRANSJEN

Uansett om du velger 100% PT nettstudie eller kombinerer nettbasert teori med praktiske samlinger hos oss i Oslo, får du samme høye undervisningskvalitet og gode oppfølging av våre fagpersoner gjennom hele studietiden. På vår elektroniske læringsplattform er det kontinuerlig aktivitet for å sørge for at du som student oppnår de læringsutbyttene du skal på normert tid. Du får din egen kontaktperson og studieansvarlig som følger deg opp fra start til slutt.

PT-nettstudiene er fleksible, og mange av våre studenter kombinerer personlig trener-nettstudiet med en jobb på siden.

Dette krever en mer interaktiv læring, noe som kan være mer nyttig og morsomt. Vi er opptatt av å skape en aktiv studiehverdag med stor variasjon og interaksjon mellom forelesere og studenter. Dette er gode verdier vi kan overføre til rollen som personlig trener. Vi ser vekk i fra tradisjonelle og passive klasserommetoder, og fokuserer heller på at det er du og dine medstudenter som er i sentrum.

 

Hvorfor velge Personlig Trener nettstudier?

Den største fordelen ved å kunne ta våre personlig trener-studier som nettstudier er for mange fleksibiliteten. De fleste i ulike livssituasjoner har muligheten til å ta et fulltidsstudium samtidig som at man kan bruke tid på de andre tingene som krever sitt i hverdagen. Du følger ditt eget opplegg, og du planlegger din egen skolehverdag.

Med noen sentrale pedagogiske virkemidler, har vi satt sammen en læringsmodell som skal hjelpe deg som PT-student til å lykkes i våre personlig trener-nettstudier.

Blant disse virkemidlene er en læringsplattform som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Der du vanligvis ville ha blitt trøtt og sliten i et klasserom, har du nå mulighet til å ta en pause. Du får tilgang til videoer av forelesninger og praktiske øvelser som du kan se så mange ganger du orker, samt alt fagstoffet som du kan lese på når som helst og hvor som helst. Vi er stolte av vår egenutviklede litteratur som forankrer seg i studier og akademiske artikler tilpasset hvert personlig trener-studie i kombinasjon med lærerbøker av høy kvalitet.

 

Hos Active Education får du det som skal til for å lykkes som personlig trener. Har du lyst til å vite mer om PT-nettstudiene vi tilbyr? Få mer informasjon om våre studier her eller kontakt oss i dag for mer informasjon!