Med unntak av noen få dager med undervisningssamlinger og praksisuker samt eksamener, så er alle våre personlig trener-studier nettstudier. Du går igjennom teorien i ditt tempo, og med jevnlig kontakt med våre dyktige fagfolk sørger vi sammen for at du får den riktige og pedagogiske utdanningen som du fortjener. PT-nettstudiene er fleksible, og mange av våre studenter kombinerer personlig trener-nettstudiet med en jobb på siden.

Dette krever en mer interaktiv læring, noe som kan være mer nyttig og morsomt. Vi er opptatt av å skape en aktiv studiehverdag med stor variasjon og interaksjon mellom forelesere og studenter. Dette er gode verdier vi kan overføre til rollen som personlig trener. Vi ser vekk i fra tradisjonelle og passive klasserommetoder, og fokuserer heller på at det er du og dine medstudenter som er i sentrum.

Hvorfor velge Personlig Trener nettstudier?

Den største fordelen ved å kunne ta våre personlig trener-studier som nettstudier er for mange fleksibiliteten. De fleste i ulike livssituasjoner har muligheten til å ta et fulltidsstudium samtidig som at man kan bruke tid på de andre tingene som krever sitt i hverdagen. Du følger ditt eget opplegg, og du planlegger din egen skolehverdag.

Med noen sentrale pedagogiske virkemidler, har vi satt sammen en læringsmodell som skal hjelpe deg som PT-student til å lykkes i våre personlig trener-nettstudier.

Blant disse virkemidlene er en læringsplattform som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Der du vanligvis ville ha blitt trøtt og sliten i et klasserom, har du nå mulighet til å ta en pause. Du får tilgang til videoer av forelesninger og praktiske øvelser som du kan se så mange ganger du orker, samt alt fagstoffet som du kan lese på når som helst og hvor som helst. Vi er stolte av vår egenutviklede litteratur som forankrer seg i studier og akademiske artikler tilpasset hvert personlig trener-studie i kombinasjon med lærerbøker av høy kvalitet.

Undervisningssamlinger

Vi har også fysiske samlinger der du blir kjent med dine medstudenter, forelesere, instruktører og coacher. Her får du muligheten til å sette kunnskapen du bærer med deg fra personlig trening-nettstudiet ut i praksis. Deretter får du også gjennom egenpraksis og veiledet praksis testet det du har tilegnet deg gjennom PT-studiene.

Hos Active Education får du det som skal til for å lykkes som personlig trener. Har du lyst til å vite mer om PT-nettstudiene vi tilbyr? Få mer informasjon om våre studier her eller kontakt oss i dag for mer informasjon!