PT kurs

Kunne du ha tenkt deg en aktiv skolehverdag som etterhvert vil gi deg en aktiv jobbhverdag? PT-markedet er i stor vekst for tiden, og det blir stadig et større behov for PTer som ønsker å jobbe fulltid. I 2016 uttalte Sats Elixia seg i en artikkel i Aftenposten at de hadde allerede da behov for 150 nye personlige trenere. Med det økende behovet har det også kommet et økende behov for et solid kunnskapsnivå og erfaring.

Ved å ta PT kurs gjennom Active Education vil du kunne få en komplett PT-utdanning som oppfyller alle dagens krav samt gir deg erfaring

Ønsker du å vite mer om våre PT kurs og om hvordan du kan bli PT? Da bør du lese videre!

Våre PT kurs

Vi har PT kurs for alle, og kursene våre strekker seg fra 5 måneder til et helt år. Vi kan tilby et komplett PT kurs som dekker alle bransjens krav, grunnstudium for deg som bare er nysgjerrig på kurset, og et videreutdanningskurs for deg som allerede har fullført et PT kurs.

Vi kan i tillegg tilby grunnutdanning i Florida som også vil gi deg en amerikansk PT-sertifisering gjennom National Academy of Sports Medicine.

PT kurs: Årsstudium PT:

Ta et komplett PT kurs som kvalifiserer deg for jobben som PT. Dette kurset dekker det nasjonale kompetansekravet, og er et naturlig valg for deg som ønsker å lykkes som personlig trener i Norge.

Active Education er en av de største skolene for utdanning av personlige trenere i Skandinavia, og vi er derfor en viktig bidragsyter til utvikling og kompetanseheving i treningsbransjen. Derfor vil innholdet i dette studiet alltid være oppdatert og revidert i samarbeid med treningskjedene. Du vil derfor alltid fullføre dette kurset med aktuell og ettertraktet kompetanse.

PT kurset gir deg tre sertifiseringer, 60 studiepoeng, et fleksibelt tilrettelagt studie, Lånekassestøtte samt mye mer.

PT kurs

Personlig trener BASIS:

Ønsker du en effektiv PT-utdannelse men er usikker på om PT-yrket er noe for deg? Eller vil du kanskje bare lære litt mer om trening? Da kan dette PT kurset være noe for deg. Dette kurset vil gi deg all teoretisk og praktisk av relevans for grunnutdanningen som fitnessinstruktør og personlig trener. PT kurset vil gi deg kunnskap og ferdigheter i ulike treningsformer. I tillegg vil vi gå gjennom kundebehandling, salg, coaching, treningsplanlegging, og hverdagen som PT.

PT kurs

PT kurs Florida:

Dersom du har lyst til å ta et PT kurs i sol og varme, tilbyr vi samme grunnutdanningen som Personlig Trener Basis i Florida. Du vil i tillegg få en PLUSS-del som gir deg en amerikansk PT-sertifisering, og du vil få en omfattende undervisning av dyktige amerikanske forelesere og PTer.

PT kurset gir deg 30 studiepoeng pluss tre sertifiseringer.

PT kurs

Kosthold og coaching:

Har du allerede fullført et PT grunnutdanningskurs og ønsker å videreutdanne deg? Da er dette kurset for deg. Innholdet i dette kurset er identisk med andre semester i Årsstudium PT, og har 3 ukers praksis i tillegg til undervisningen i ernæringslære og motivasjonspsykologi og coaching.

Dette kurset vil gi deg 30 studiepoeng og samme kompetansenivå som våre studenter på årsstudium, og du vil også dekke kompetansekravet for å jobbe som PT i Norge.

Derfor bør du ta PT kurs gjennom Active Education

Active Education har siden 2008 samarbeidet med Høgskolen i Innlandet om å tilby idrettsutdanninger samt PT utdanninger. Skolen har det faglige og studieadministrative ansvaret med gjennomføringen av utdanningene, og du kan derfor også få studiepoeng ved å ta PT kurs gjennom oss.

Active Education er kjent for våre dyktige forelesere og høy faglig kvalitet. Vi har med oss noen av landets fremste fagpersoner, trene og utøvere som forelesere og instruktører. Du vil følges tett opp av våre studiekoordinatorer og forelesere gjennom hele studietiden.

Les mer om våre ansatte her.

Høres dette ut som noe for deg?

Søk studieplass i dag!