PT-utdanning i Tromsø

Tromsø er en av Norges største byer, og Active Education har svært mange PT-studenter fra denne regionen. Som student i Tromsø kan du følge all teoriundervisning over nett på vår interaktive læringsplattform, og du trenger kun å delta på to samlinger i Oslo som hver er på 4 dager hvert semester. Vi tilrettelegger for rimelig studentovernatting i nærhet av skolen i Oslo, og alt ligger i kort gåavstand fra Oslo S. Slik skal det være enkelt for våre mange studenter å finne frem – enten du ankommer med fly, tog eller buss.

Ta PT-utdanning fra Tromsø

Som student hos Active Education får du et fleksibelt studie, tilrettelagt dine behov. Studiet gjennomføres som en kombinasjon av nettbasert teoriundervisning og praktiske treningssamlinger. I henhold til Active Educations læringsmodell, nyter du stor fordel av god oppfølging, interaksjon med forelesere og medstudenter samt en elektronisk læringsportal med alt av faglig materiale og videoforelesninger tilgjengelig 24 timer i døgnet (forutsetter internettilgang). På denne måten er vårt studie et godt alternativ for deg som ønsker å ta PT-utdanning i Tromsø.

Den grundige teoriundervisningen knyttes aktivt sammen med praktiske treningssamlinger i Oslo, der du omsetter teoretisk kunnskap til praktisk handlingskompetanse rettet mot å bli en dyktig personlig trener. De fysiske treningssamlingene består av et bredt utvalg av treningsformer og spesifikt arbeid med instruktør- og trenerrollen. Du kan lese mer detaljer om innholdet i studiet på informasjonssiden til Årsstudium personlig trener her.

Fleksibel læringsmodell

Å være personlig trener i dag innebærer at du må mestre et bredt utvalg av treningsformer og aktivitetstyper. Active Education legger derfor stor vekt på å gjennomføre variert praktisk undervisning både i sal, tradisjonelt studio for styrketrening, frivektsarealer, apparat- og maskinpark, samt utendørs og på egnede områder for alternativ trening. All undervisning gjennomføres i moderne og godt utstyrte lokaler relevante for din fremtidige arbeidssituasjon som instruktør og PT. Du får mer informasjon om oppmøtested etter påmelding.

Takket være vårt fleksible studie over nett, er vi et naturlig valg for deg som ønsker å ta en PT-utdanning i Tromsø. Gjennom læringsportalen har du full tilgang til alt undervisningsmateriale – uavhengig av hvor du måtte befinne deg. De praktiske samlingene er begrenset til 25 studenter i hver klasse. Dette er for å gi best mulig oppfølging under de praktiske undervisningsøktene. Her vil du også få veiledning fra profesjonelle trenere og dyktige fagpersoner.

Vår læringsmodell baserer seg på følgende pedagogiske virkemidler:

  • Egenutviklet litteratur i kombinasjon med lærebøker av høy kvalitet
  • Elektronisk læringsplattform
  • Videoer av forelesninger og praktiske øvelser
  • Fysiske undervisningssamlinger
  • Verdifull praksis på treningssenter
  • Tett samarbeid med treningssenterbransjen i Norge og internasjonalt

Vi mener tradisjonell klasseromsundervisning, ensidig formidlingspedagogikk og passive læringsformer er utdatert. Derfor legger vi mye tid og energi i arbeidet med å skape en aktiv studiehverdag med stor variasjon og interaksjon mellom studenter og forelesere. Vi jobber også tett opp mot bransjen og treningssentrene. Med Active Education kan du med andre ord ta en PT-utdanning i Tromsø som gir deg gode og tilrettelagte karrieremuligheter.

Søk om studieplass i dag

Du kan starte hos oss både høst- og vårsemesteret. På høsten er studiestart i august og avsluttes i desember, mens vårsemesteret starter i januar og avsluttes i mai/juni. Er du på jakt etter en PT-utdanning i Tromsø? Du finner oversikt over neste studie som har ledig plass på vår påmeldingsside her.