Ønsker du å ta personlig trener-utdanning i Oslo?

Active Education er Norges største skole for utdanning av personlige trenere, og har utdannelser både for deg som bor i Oslo og andre steder i landet. Med våre utdannelser er du trygg på at du får en seriøs og anerkjent kompetanse som sikrer deg jobb i treningsbransjen med en gang du er ferdig.

Les om vår aller mest populære personlig trener utdanning her.

 

VELG MELLOM 100% NETTSTUDIE ELLER DELTA PÅ FYSISK UNDERVISNING

Som eneste skole i Norge tilbyr vi deg muligheten til å ta personlig trenerstudiet 100% på nett, slik at du kan følge all undervisning og ta eksamen hjemmefra. For mange av våre studenter er denne fleksibiliteten viktig, da du kan kombinere utdanning med full jobb og en hektisk hverdag.

Les mer om våre ulike studiepakker her.

 

LÆR AV DE BESTE

Active Education har vært førstevalget for deg som vil bli personlig trener i mer enn 15 år. Vi er kjent for svært høy utdanningskvalitet, med nytenkende og moderne læringsformer som sikrer hver student godt læringsutbytte – uansett bakgrunn og forutsetninger. Våre forelesere og trenere er blant de beste fagpersonene på sine områder, og alle har lang erfaring både som underviser og fra bransjen du skal jobbe i. Dette gir deg trygghet på at det du lærer har høy kvalitet og relevans for arbeidslivet, uansett hvilken jobb du ønsker i treningsbransjen. Les mer om de ulike typene av utdanninger vi tilbyr her:

Jeg vil bli personlig trener
Jeg vil bli gruppeinstruktør (aerobic, sal, sykkel, løpetimer)
Jeg vil bli kostholdsveileder
Jeg vil bli coach og mental trener

BLI EN PERSONLIG TRENER I VERDENSKLASSE

Vårt Årsstudium Personlig Trener på 60 studiepoeng er en av de grundigste og mest omfattende PT-utdanningene på markedet – også internasjonalt. Faktisk er utdanningskravet for å jobbe som personlig trener høyere i Norge enn i noe annet land, hvilket gjør at utdanningen du får hos oss gir deg grunnlaget du trenger for å faktisk bli en PT i verdensklasse.

At våre personlig trenerutdanninger er høyt anerkjent internasjonalt, viser også de høye sertifiseringsnivåene gjennom EU-organet Europe Active, der skolen har det høyeste nivået av yrkeslisenser for treningsbransjen av alle skoler i Norden. Som student med Active Education får du internasjonale sertifiseringer både på EQF nivå 4 (Certified Personal Trainer) og på nivå 5, som eneste skole i Norge med sertifiseringen «Certified Weight Management Specialist». Begge disse lisensene får du sammen med Certified Advanced PT-lisensen på Årsstudium PT.

 

VI HJELPER DEG TIL JOBBEN DU DRØMMER OM

Som Norges største skole for utdanning av instruktører og trenere, er Active Education en viktig leverandør av kompetansepersonell til treningsbransjen. Våre studenter er svært attraktive og viktige for landets mange treningssentre, og alle treningskjedene rekrutterer aktivt våre studenter til jobb.
Vårt mål er at alle studenter som ønsker det skal gå rett i full jobb umiddelbart etter siste eksamen. Vi jobber derfor aktivt med karriereveiledning og jobbformidling, der vi kobler deg som student med den treningskjeden eller det spesifikke treningssenteret du ønsker å jobbe ved. Dette sikrer deg unike jobbmuligheter, og gir et stort fortrinn når du skal ta steget ut i arbeidslivet. Faktisk er vår jobbrekrutteringsprosess så effektiv at mange av våre studenter starter i jobb som PT trainee allerede før de er ferdige med utdanningen, under forutsetning av at de fullfører studiet på normert tid.

 

FÅ STUDIEPOENG OG RETT TIL STØTTE FRA LÅNEKASSEN

Helt siden 2008 har vi forankret våre utdanninger i universitet- og høyskolesektoren. Dette er en viktig forutsetning for å kunne tilby personlig trenerutdanning med høy vitenskapelig kvalitet, og vårt samarbeid med norske høyskoler gir deg muligheten til å få 60 studiepoeng for årsstudium PT. Dette tilsvarer første året av en bachelorgrad, og gjør at du gjennom blant annet kan fortsette direkte på andre året av bachelorgraden i idrettsvitenskap ved høgskolen i Innlandet på Lillehammer.
Når du tar utdanning på høyskolenivå er du også kvalifisert til støtte fra Lånekassen. Siden våre utdanninger er definert som fulltidsstudier, får du opp til kr. 120 000,- i stipend og lån når du studerer Årsstudium Personlig Trener hos oss.

ULIKE PERSONLIG TRENER UTDANNINGER I OSLO

Du kan velge mellom flere PT-utdanninger og ikke minst måter å studere på hos oss. Det mest populære studievalget er Årsstudium Personlig Trener som gir 60 studiepoeng. Dette studiet gir deg sertifiseringer både som instruktør, personlig trener og kostholdsveileder, og årsstudiet er godkjent for jobb i alle landets treningskjeder etter den nye kompetansestandarden fra Virke trening som du kan lese mer om her.

Om du heller ønsker en kortere personlig trener-utdanning for å lære mer om trening for egen del, eller for å finne ut om dette er noe for deg, kan du også velge vår halvårsenhet på 30 studiepoeng. Denne utdanningen heter Personlig Trener Basis, gir 30 studiepoeng og tilsvarer første halvdel av årsstudiet. Det gjør at du kan fortsette på andre halvår når det måtte passe deg senere, hvis du ønsker å bygge på videre for å få komplett årsstudium PT kompetanse.

Det tredje frittstående studiet som er veldig populært hos oss er Kostholdsveileder-utdanningen. Dette studiet gir 30 studiepoeng og utgjør andre halvdel av årsstudiet, men kan også tas som frittstående utdanning for de som ønsker å fokusere på ernæringsråd og kostholdsveiledning.

Alle utdanningene kan du ta enten som 100% nettstudie eller ved å delta på fysiske undervisningssamlinger i Oslo. Les mer om de ulike studiepakkene på lenkene under:
Jeg vil studerer 100% på nett.
Jeg vil kombinere nettstudier med deltakelse på praktiske undervisning i Oslo.

 

NYTTIG KUNNSKAP

Lurer du på hvorfor det er viktig at et treningsprogram er tilpasset hvert individ? Hvorfor spiser vi som vi gjør? Hva kan vi gjøre annerledes for å optimalisere treningen? Passer styrketrening for alle? Hvordan fungerer kondisjonstrening? Dette er bare noen av spørsmålene du vil få svar på og emner du vil få kunnskap om gjennom vår unike sammensatte og ettertraktede personlig trener utdanning.
Les mer om vår personlig trener utdanning i Oslo, og de ulike PT-studiene vi tilbyr eller søk i dag for å komme i gang!