Ønsker du å hjelpe andre til et nytt og bedre liv? Eller vil du kanskje bare lære litt om hvordan kroppen fungerer? Og om hvordan du kan være med på optimalisere kroppens funksjoner ved bruk av din kunnskap om ernæring og ulike treningsøvelser samtidig som du oppnår studiepoeng? Start din personlig trener utdanning i Oslo, hos Active Education!

Gjennom Active Education og vår personlig trener utdanning i Oslo, får du en kompetansegodkjent personlig trener utdanning som er ettertraktet blant personlige trenere og instruktører i treningsbransjen, i tillegg til nye treningskompiser og unik kunnskap. Utdanningen består både av nettstudier og undervisningssamlinger i flotte lokaler, samt at man kan ta videreutdanning i utlandet.

Studiepoeng

Active Education har siden 2008 samarbeidet med Høgskolen i Innlandet, som vil si at du som student for en godkjent høyere utdanning og støtte av Lånekassen.

Ulike Personlig Trener Utdanninger i Oslo

Ved å velge ”Årsstudium PT” får du den komplette utdanningen på 60 studiepoeng fordelt over ett år med fire utdanningssamlinger i Oslo og en uke med praksis. Resten av studiet skjer over nett, noe som gir deg muligheten til å studere når du vil. Studiet har oppstart hver høst, og neste oppstartdato er 6. august. Dette er studiet for deg som har et sterkt ønske om å lykkes som personlig trener i Oslo (og ellers i Norge). I løpet av utdanningen vil du lære om alt fra hvordan kroppen og musklene fungerer på cellenivå til hvordan og hvorfor ulike treningsøvelser belaster ulike muskler. Du vil også få testet deg i rollen som personlig trener på dine klassekamerater. Det kan være viktig å få med seg at fra  1. Januar 2019, vil de sentrale treningskjedene kreve at alle nyutdannede har fullført minimum ett år med utdanning før de kan ansettes.

Hvis du derimot ikke vil bruke et helt år på en personlig trener utdanning, kan vi også tilby et kurs vi kaller for ”Personlig Trener Basis” på 30 studiepoeng, hvor oppstart skjer hver høst og vår. Dette er et effektivt studie som går over et halvt år bestående av nettbasert teori, to undervisningssamlinger i Oslo og en uke med praksis. Dette kan være ideelt for deg som ønsker å ta PT- utdanningen mest for kunnskapens skyld, og i tillegg lurer på om PT-yrket er noe for deg.

Ønsker du å videreutdanne deg etter fullført basis-kurs, så kan du gå videre med et halvårsstudium i ”Kosthold og Coaching”, som er identisk med del 2 i PT-årsstudium. Også her holder vi samlinger i Oslo, samt nettbaserte studier. Kurset gir deg den siste delen som trengs for å dekke kompetansekravet for personlig trener utdanning i Oslo og i Norge.

Nyttig kunnskap

Lurer du på hvorfor det er viktig at et treningsprogram er tilpasset hvert individ? Hvorfor spiser vi som vi gjør? Hva kan vi gjøre annerledes for å optimalisere treningen? Passer styrketrening for alle? Hvordan fungerer kondisjonstrening? Dette er bare noen av spørsmålene du vil få svar på og emner du vil få kunnskap om gjennom vår unike sammensatte og ettertraktede personlig trener utdanning.

Les mer om vår personlig trener utdanning i Oslo, og de ulike PT-studiene vi tilbyr eller søk i dag for å komme i gang!