PT-utdanning i Bergen

Bergen er Norges nest største by, og Active Education har svært mange PT-studenter fra denne regionen. Som student i Bergen kan du følge all teoriundervisning over nett på vår interaktive læringsplattform, og du trenger kun å delta på to samlinger i Oslo som hver er på 4 dager hvert semester. Vi tilrettelegger for rimelig studentovernatting i nærhet av skolen i Oslo, og alt ligger i kort gåavstand fra Oslo S. 

Aktivt studie

PT-rollen er forbundet med en aktiv arbeidshverdag og mye treningsglede. Slik er det også hos Active Education. Ser du etter en PT-utdanning i Bergen som gir deg de beste forutsetningene for å lykkes som PT? Da bør du ta en nærmere titt på våre studier.

  • Årsstudium PT
  • Personlig Trener Basis
  • Personlig Trener Florida
  • Kosthold og Coaching

Vår filosofi er ikke å ha flest mulig utdannelser, men å holde fokuset på noen få med høy kvalitet og kontinuerlig utvikling. Det gjør oss i stand til å gi våre studenter gode og tilrettelagte karrieremuligheter. Våre forelesere er kjent for sin faglige kvalitet, og består av noen av landets fremste fagpersoner, trenere og utøvere. Ved å ta vår PT-utdanning i Bergen kan du ta del i en av Europas ledende skoler innen utdanning og kompetansetrening til treningsbransjen.

Active Education samarbeider med Høgskolen i Innlandet (INN) om å tilby idrettsutdanninger og personlig trenerutdanning. Dette sikrer deg den faglig tyngden av høyere utdanning, samtidig som du under hele studiet jobber tett opp mot bransjen og landets treningssentre.

Ta PT-utdanning fra Bergen

Som student hos Active Education har du alle fordeler knyttet til fleksibilitet og tilrettelegging. Studiet gjennomføres som en kombinasjon av nettbasert teoriundervisning og praktiske treningssamlinger. I henhold til Active Educations læringsmodell, nyter du stor fordel av god oppfølging, interaksjon med forelesere og medstudenter, samt en elektronisk læringsportal med alt av faglig materiale og videoforelesninger tilgjengelig 24 timer i døgnet, så lenge du har internettilgang.

Den grundige teoriundervisningen knyttes aktivt sammen med praktiske treningssamlinger i Oslo, der du omsetter teoretisk kunnskap til praktisk handlingskompetanse rettet mot å bli en dyktig personlig trener. De fysiske treningssamlingene består av et bredt utvalg av treningsformer og spesifikt arbeid med instruktør- og trenerrollen. Du kan lese mer detaljer om innholdet i studiet på informasjonssiden til Årsstudium personlig trener her.

Undervisningssted og fleksible nettstudier

Med vårt årsstudium i PT får du en komplett utdanning som personlig trener. Studiet er også perfekt for deg som ønsker en PT-utdanning i Bergen tilrettelagt for en hektisk hverdag. Du har full tilgang til vår læringsportal under hele studiet, noe som gjør at du kan se forelesninger og gjøre læringsoppgaver når det måtte passe deg. I tillegg til den nettbaserte teorien, er det hvert semester to samlinger i Oslo på 4 dager hver. Disse inneholder all praktisk undervisning samt eksamen.

Å være personlig trener i dag innebærer at du må mestre et bredt utvalg av treningsformer og aktivitetstyper. Active Education legger derfor stor vekt på å gjennomføre variert praktisk undervisning. Derfor tilbyr vi trening i sal, tradisjonelt studio for styrketrening, frivektsarealer, apparat- og maskinpark, samt utendørs og på egnede områder for alternativ trening. All undervisning gjennomføres i moderne og godt utstyrte lokaler relevante for din fremtidige arbeidssituasjon som instruktør og PT. Ønsker du å ta vår PT-utdanning i Bergen, kan vi bistå med overnattingsmuligheter under samlingene i Oslo.

Når starter neste studie?

Du kan starte hos oss både høst- og vårsemesteret. På høsten er studiestart i august og avsluttes i desember, mens vårsemesteret starter i januar og avsluttes i mai/juni.

Du kan studere hos oss, uavhengig om du har generell studiekompetanse eller ikke. Gjennomføringen av utdanningen og de internasjonale sertifiseringene som personlig trener er de samme, forskjellen er at du ikke vil motta studiepoeng, og heller ikke få rett til støtte fra Lånekassen, dersom du ikke har generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå.

Er du på jakt etter en PT-utdanning i Bergen? Du finner oversikt over neste studie som har ledig plass på vår påmeldingsside her.