PT-utdanning i Stavanger

Stavanger er en av Norges største byer, og Active Education har svært mange PT-studenter fra denne regionen. Ønsker du å ta vår PT-utdanning i Stavanger kan du følge all teoriundervisning over nett på vår interaktive læringsplattform. Ved siden av dette  trenger du kun å delta på to samlinger i Oslo som hver er på 4 dager hvert semester.

Med en PT utdannelse hos oss får du:

  • Et godt fagmiljø
  • En komplett utdannelse
  • Tilrettelagte karrieremuligheter

Vi tilrettelegger for rimelig studentovernatting i nærhet av skolen i Oslo, og alt ligger i kort gåavstand fra Oslo S, slik at det skal være enkelt for våre mange studenter som ankommer med fly, tog og buss.

Ta PT-utdanning fra Stavanger

Som student med Active Education har du alle fordeler knyttet til fleksibilitet og tilrettelegging. Studiet gjennomføres som en kombinasjon av nettbasert teoriundervisning og praktiske treningssamlinger. I henhold til Active Educations læringsmodell, nyter du stor fordel av god oppfølging, interaksjon med forelesere og medstudenter, samt en elektronisk læringsportal med alt av faglig materiale og videoforelesninger tilgjengelig 24 timer i døgnet (forutsetter internettilgang).

Den grundige teoriundervisningen knyttes aktivt sammen med praktiske treningssamlinger i Oslo, der du omsetter teoretisk kunnskap til praktisk handlingskompetanse rettet mot å bli en dyktig personlig trener. De fysiske treningssamlingene består av et bredt utvalg av treningsformer og spesifikt arbeid med instruktør- og trenerrollen. Du kan lese mer detaljer om innholdet i studiet på informasjonssiden til Årsstudium personlig trener her.

En PT-utdanning i stadig utvikling

Treningsbransjen er i sterk vekst, noe som krever at vi som læringssted må følge med i utviklingen for å sikre vårt mål om å være førstevalget for deg som søker PT-utdanning i Stavanger. Konkurranser på markedet er hard, og stiller strengere krav til faglig bredde og kompetanse enn for bare noen få år siden. For å møte morgendagens behov har vi fokus på kontinuerlig revidering av våre studieretninger i samarbeid med treningssenterkjedene.

Active Education er et naturlig valg for deg som brenner for trening og kosthold. Vi er en av de største utdanningene for personlige trenere i Skandinavia. Det gjør oss til en viktig bidragsyter når det gjelder utvikling og kompetanseheving i treningsbransjen. Ved å ta din PT-utdanning i Stavanger hos oss er du sikret en oppdatert og ettertraktet kompetanse med nær tilknytning opp mot treningskjedene.

For å gi deg en undervisning med høy faglig kvalitet, samarbeider vi med forelesere som er blant landets fremste fagpersoner, utøvere og trenere.

Undervisningssted

Å være personlig trener i dag innebærer at du må mestre et bredt utvalg av treningsformer og aktivitetstyper. Active Education legger derfor stor vekt på å gjennomføre variert praktisk undervisning både i sal, tradisjonelt studio for styrketrening, frivektsarealer, apparat- og maskinpark, samt utendørs og på egnede områder for alternativ trening. All undervisning gjennomføres i moderne og godt utstyrte lokaler relevante for din fremtidige arbeidssituasjon som instruktør og PT.

Du får mer informasjon om oppmøtested etter påmelding. Utover våre praktiske samlinger foregår all undervisning over nett – perfekt for deg som ønsker å ta vår PT-utdanning i Stavanger.

Når starter neste studie

Du kan starte hos oss både høst- og vårsemesteret. På høsten er studiestart i august og avsluttes i desember, mens vårsemesteret starter i januar og avsluttes i mai/juni. Er du på jakt etter en PT-utdanning i Stavanger? Du finner oversikt over neste studie som har ledig plass på vår påmeldingsside her.